1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Cyprus Insurance News τιμά την ημέρα της γυναίκας και δίνει...

Το Cyprus Insurance News τιμά την ημέρα της γυναίκας και δίνει φωνή στις γυναίκες της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας

Το Cyprus Insurance News τιμά την ημέρα της γυναίκας και δίνει φωνή στις γυναίκες της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πιστό στην αποστολή του για προβολή της ασφαλιστικής βιομηχανίας του τόπου μας και θέλοντας να τιμήσει την ημέρα της γυναίκας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, στο Cyprus Insurance News δίνουμε τις επόμενες ημέρες τον λόγο στις γυναίκες του ασφαλιστικού κλάδου.

Από την ερχόμενη βδομάδα και τις επόμενες 15 ημέρες το Cyprus Insurance News θα φιλοξενήσει συνεντεύξεις γυναικών της ασφαλιστικής βιομηχανίας με στόχο να καταγράψουμε τόσο τις δικές τους ιστορίες αλλά και να ακούσουμε τις απόψεις τους γύρω από τα ζητήματα της ισότητα των φύλων και της πολυμορφίας στον εργασιακό χώρο.

Η ιστοσελίδα μας θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει γυναίκες που ηγούνται σήμερα ασφαλιστικών εταιρειών, στελέχη εταιρειών και ασφαλιστικούς συμβούλους με στόχο να καταγράψουμε τις προκλήσεις που οι γυναίκες της βιομηχανίας μας είχαν και έχουν να αντιμετωπίσουν και τους τρόπους που τις διαχειρίζονται.

Ακόμη στο ίδιο πλαίσιο και με αφορμή και το μεγάλο αφιέρωμα του Cyprus Insurance News στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, η εκπομπή Insurance Talks θα φιλοξενήσει την ερχόμενη βδομάδα σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, τη Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου όπου μιλάμε μεταξύ άλλων και για τον ρόλο της γυναίκας στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας και ακολουθήστε μας σε όλα τα Social Media για να δείτε πρώτοι τόσο την εκπομπή όσο και τις συνεντεύξεις με τις γυναίκες του ασφαλιστικού κλάδου!

Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών. Η ημέρα αυτή θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1977 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ με στόχο να αναδείξει τα προβλήματα και να προωθήσει τα δικαιώματα της γυναίκας.

Η ιστορική διαδρομή όμως της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας δεν ξεκινά το 1977 αλλά στις 28 Φεβρουαρίου 1909 στην Νέα Υόρκη, όταν γιορτάστηκε για πρώτη φορά ως Εθνική Ημέρα της Γυναίκας, με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος των ΗΠΑ, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.