1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Υποψήφιος στη Σχολική Εφορεία Λεμεσού ο Αντίγονος Θεοδώρου (video)

Υποψήφιος στη Σχολική Εφορεία Λεμεσού ο Αντίγονος Θεοδώρου (video)

Υποψήφιος στη Σχολική Εφορεία Λεμεσού ο Αντίγονος Θεοδώρου (video)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την υποψηφιότητα του για τη Σχολική Εφορεία Λεμεσού, εξάγγειλε πριν μερικές ημέρες ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος Αντίγονος Θεοδώρου, Διευθύνων Σύμβουλος της AIC Insurance.

Όπως αναφέρει στην επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του, η απόφαση του πηγάζει από την πεποίθησή του στις αξίες της υπηρεσίας και της συνεισφοράς στον άνθρωπο προσθέτοντας ότι η επαγγελματική του πορεία ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος τον έχει καθοδηγήσει στην κατανόηση των αναγκών του ανθρώπου.

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσιο το κείμενο της εξαγγελίας του.

Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες,

Με χαρά και ενθουσιασμό που πηγάζουν από την πεποίθησή μου στις αξίες της υπηρεσίας και της συνεισφοράς στον άνθρωπο, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού.

Η επαγγελματική μου πορεία ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος και ως σύμβουλος απασχόλησης ξένου προσωπικού με έχει καθοδηγήσει στην κατανόηση των αναγκών του ανθρώπου.

Είμαι προσηλωμένος στην προώθηση μιας εκπαίδευσης που ενισχύει τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη, τον αμοιβαίο σεβασμό και δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον για τους μαθητές, το διδακτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στην Σχολική Εφορεία Λεμεσού.

Σε αυτές τις εκλογές τα κόμματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αφού πρωτεύον για το καλό της παιδείας είναι να γίνει από όλους μια συλλογική προσπάθεια στην οποία να απέχουν τα συμφέροντα και οι σκοπιμότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Άγγιξε καρδιές η παρουσίαση του παραμυθιού του Αντίγονου Θεοδώρου

Στόχος μου, σε περίπτωση εκλογής, είναι να συνεχίσω και να ενισχύσω την πολύ καλή δουλειά που έχει πετύχει το παρόν συμβούλιο.

Η παιδεία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ανθρώπινης εξέλιξης και προόδου. Είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο οι κοινωνίες χτίζουν το μέλλον τους και εκπαιδεύουν τις νέες γενιές.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο της εξαγγελίας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.