1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Progressive Ασφαλιστική: Ασφάλιση κινητών και Tablet διαδικτυακά

Progressive Ασφαλιστική: Ασφάλιση κινητών και Tablet διαδικτυακά

Progressive Ασφαλιστική: Ασφάλιση κινητών και Tablet διαδικτυακά
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην σημερινή εποχή το κινητό μας τηλέφωνο είναι αναπόσπαστο μέρος του εαυτού μας και ένα μέσο που πραγματοποιούμε πολλές από τις καθημερινές μας ασχολίες. Πολλοί άνθρωποι δεν θα μπορούσαν πλέον να φανταστούν την ζωή τους χωρίς κινητό. Τι γίνετε όμως εάν χαλάσει; Εάν πάθει κάποια ζημιά; Εδώ έρχεται ξανά η ασφάλιση να δώσει λύσεις!

Η εταιρεία Progressive Ασφαλιστική έχει τη λύση για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ότι και να συμβεί στο κινητό μας ή το Tablet μας.

Η Progressive Ασφαλιστική βρίσκεται στην αγορά εδώ και 30 χρόνια με συνεχή πρόοδο, καινοτομία  και τεχνολογία.  Η Progressive πρωτοπορεί με την ιστοσελίδα https://mi.progressiveic.com όπου μπορεί ο πελάτης να ασφαλίσει τις νέες ηλεκτρονικές του συσκευές (κινητά τηλέφωνα και tablet) διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης μπορεί:

• να ασφαλίσει την  καινούργια  συσκευή του από το https://mi.progressiveic.com/

•  να πληρώσει μέσω των ασφαλισμένων συστημάτων  της JCC και να λάβει την ασφάλεια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μέσω του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου(email)

•  Η διαδικασία απαίτησης για τυχόν ζημία είναι και αυτή αυτοματοποιημένη για καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση

• Επίσης πρόσθετα με τα πιο πάνω για στήριξη των πελατών της Progressive η επικοινωνία μπορεί να γίνει  μέσω email στο [email protected]  και στο τηλεφωνικό κέντρο 77 77 55 33 για καλύτερη  εξυπηρέτηση.

Συγκεκριμένα για τα κινητά τηλέφωνα, η εταιρεία προσφέρει 3 πλάνα με τις καλύψεις να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την τυχαία ζημιά, τη μηχανική βλάβη και τις κακόβουλες ζημιές.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα πακέτα, την διαδικασία αγοράς αλλά και τον τρόπο υποβολής απαιτήσεων μπορείτε να βρείτε στο https://mi.progressiveic.com/

Πιο κάτω το προωθητικό βίντεο της εταιρείας για το συγκεκριμένο συμβόλαιο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.