1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αλλα
  6. »
  7. Cyprus Insurance News – Ποιοι Είμαστε

Cyprus Insurance News – Ποιοι Είμαστε

Cyprus Insurance News – Ποιοι Είμαστε
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η ιστοσελίδα cyprusinsurancenews.com ήρθε για να προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για την ασφαλιστική αγορά στην Κύπρο αλλά και να συμβάλει στην ενδυνάμωση της ασφαλιστικής συνείδησης στην κοινωνία.

Η ιστοσελίδα μας απευθύνετε τόσο στους καταναλωτές όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου, εταιρείες, διαμεσολαβητές και άλλους. Όραμα μας είναι η δημιουργία ενός μέσου που θα είναι χρήσιμο για τους καταναλωτές αλλά και τους επαγγελματίες της Ασφαλιστικής Αγοράς. 

Πιο κάτω συνοψίζουμε τους στόχους μας:

Για τον καταναλωτή

  • Ολοκληρωμένη ενημέρωση των καταναλωτών για την αναγκαιότητα της ασφάλισης. Συμβολή στην ενίσχυση της ασφαλιστικής παιδείας στην κοινωνία.
  • Ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα τελευταία νέα/εξελίξεις της Κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς
  • Ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα παγκόσμια δρώμενα του ασφαλιστικού κλάδου
  • Εύκολό ευρετήριο όλων των εταιριών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο

Για τους επαγγελματίες του κλάδου

  • Ανάδειξη ιδεών και καινοτόμων λύσεων
  • Προβολή των σωστών παραδειγμάτων της αγοράς
  • Δυνατότητα προβολής των επαγγελματιών/στελεχών του κλάδου
  • Δικτύωση και δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών

Παναγιώτης Σοφοκλέους – Ιδιοκτήτης και Υπεύθυνος Σύνταξης Cyprus Insurance News

Ο Παναγιώτης Σοφοκλέους είναι κάτοχος πτυχιακού και μεταπτυχιακού τίτλου στην «Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων» ενώ κατέχει και το «Δίπλωμα Ασφαλιστικών Σπουδών» του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου.  Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική βιομηχανία από το 2008 ξεκινώντας από την εξυπηρέτηση πελατών και υπηρετώντας, για σχεδόν 10 χρόνια, σε διάφορες διοικητικές θέσεις σε εταιρεία γενικού κλάδου με πολλά χρόνια δραστηριοποίησης στην Κυπριακή αγορά.

Τον Οκτώβριο του 2021, εντοπίζοντας το κενό που υπήρχε στην ασφαλιστική αγορά, δημιούργησε την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Cyprus Insurance News, το πρώτο μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα μας ενώ τον Οκτώβριο του 2022 δημιούργησε το Cyprus Insurance WEBTV, την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση του κλάδου.

Όραμα του, το Cyprus Insurance News να καταστεί ένα αναγνωρισμένο μέσο ενημέρωσης της βιομηχανίας το οποίο θα ενημερώνει επαγγελματίες και καταναλωτές, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλλει ενεργά στην ενδυνάμωση της ασφαλιστικής συνείδησης και παιδείας στην ίδια την κοινωνία.

[email protected]

7007 0888

96398931

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.