Η Ελλάδα και η Κύπρος πρώτες χώρες σε θανάτους νέων μοτοσικλετιστών

Cyprus Insurance News Team
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς”, στο πλαίσιο ανάληψης δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια διενεργεί έρευνα για τη χρήση κράνους σε νέους σε ηλικία οδηγούς μοτοσικλέτας.

Ελλάδα: Πέντε εταιρείες ελέγχουν το 81% της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς

Cyprus Insurance News Team
Τάσεις συγκέντρωσης παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η ελληνική ασφαλιστική αγορά, με τον ανταγωνισμό να περιορίζεται στα χέρια συγκεκριμένων παικτών, οι οποίοι μοιραία διαμορφώνουν το σκηνικό της εγχώριας βιομηχανίας.

Οι μεσίτες ασφαλίσεων εκτιμούν την επικοινωνία και την ευελιξία από τις ασφαλιστικές εταιρείες

Cyprus Insurance News Team
Πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Allianz, κατέδειξε ότι οι μεσίτες ασφαλίσεων επιθυμούν  καλύτερη επικοινωνία και περισσότερη προσωπική επαφή από τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζονται ειδικότερα όταν έχουν να κάνουν με πολύπλοκες αξιώσεις από πελάτες τους.

Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου: Βραδιά Βραβεύσεων με κεντρικό μήνυμα «Σταθερά Θετικοί»!

Cyprus Insurance News Team
Στις 26 Μαΐου 2022 η Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου και η Εθνική Γενικών Ασφαλειών Κύπρου γιόρτασαν το ένατο συνεχόμενο έτος ανάπτυξης των εργασιών τους με μια μοναδική βραδιά Βραβεύσεων, στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό.

Τη σημαντικότερη περίοδο αλλαγών της τελευταίας 10ετίας βιώνει η ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά

Cyprus Insurance News Team
Ένας συνδυασμός παραγόντων -φυσικές καταστροφές, άνοδος του πληθωρισμού, πανδημία, ενεργειακή και κλιματική κρίση, μέχρι τη Δαμόκλειο σπάθη ενός γενικευμένου πολέμου-, διαμορφώνει ένα άκρως ρευστό και ευμετάβλητο περιβάλλον.

Η ασφαλιστική αγορά του 2027 – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Cyprus Insurance News Team
Σήμερα, η αστάθεια της συνολικής αγοράς έχει γίνει μια μόνιμη κατάσταση και συνεχώς επηρεάζει την ένταση και το εύρος των αλλαγών αυτών, που απαιτούν επένδυση σε κάτι νέο και άγνωστο.

Η Tesla παρέδωσε 254.695 ηλεκτρικά οχηματα το β’ τρίμηνο του 2022

Cyprus Insurance News Team
Καθώς ολοένα και περισσότερες νεοφυείς επιχειρήσεις και παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες κατασκευάζουν ηλεκτρικά οχήματα, το μερίδιο της Tesla στις ΗΠΑ και διεθνώς αναμένεται να μειωθεί

Βαθμοί ποινής: Θα πληρώνεις, θα κάνεις μαθήματα και θα σβήνονται

Cyprus Insurance News Team
Τετάρτη οι εξελίξεις για Σχολή Επιμόρφωσης Οδηγών – Ποιοι θα πηγαίνουν υποχρεωτικά, ποιοι θα πληρώνουν, ποια τα μαθήματα Του Γιώργου Μιχαηλίδη, offsite.com.cy Δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να βρεθούν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των θανατηφόρων δυστυχημάτων. Ένα από τα μέτρα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και απασχολούν έντονα είναι η σύσταση Σχολής Επιμόρφωσης Οδηγών. Πρόκειται για ένα μέτρο […]