1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Insurtech
  6. »
  7. Στον ψηφιακό κόσμο της Anytime όλα είναι πιο απλά!

Στον ψηφιακό κόσμο της Anytime όλα είναι πιο απλά!

Στον ψηφιακό κόσμο της Anytime όλα είναι πιο απλά!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην Anytime, μέσα από την διαχρονική μας προσπάθεια να εξελίσσουμε και να βελτιώνουμε την εμπειρία εξυπηρέτησης των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να ασφαλιστούν κοντά μας και μας επιλέγουν, έχουμε ως στόχο να δημιουργούμε λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ζωής και να προσφέρουμε περισσότερα. Περισσότερη οικονομία, περισσότερη αξία, περισσότερο ελεύθερο χρόνο, περισσότερες επιλογές και περισσότερη ευελιξία να επιλέγουν οι πελάτες μας τι είναι σημαντικό, κάθε στιγμή της ζωής τους.

Οι εποχές αλλάζουν και μαζί φέρνουν εξελίξεις και νέες επιλογές. Έτσι, έχοντας περάσει πλέον και στην εποχή της ψηφιοποίησης, στην Anytime έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία!

Πώς μεταφράζεται αυτό στην πράξη;

Το επίκεντρο είναι οι πελάτες μας. Για αυτό και αφουγκραζόμαστε συνεχώς τις ανάγκες τους και επιδιώκουμε πάντα να αναπτύσσουμε προσωποποιημένες λύσεις για αυτές. Στόχος μας είναι να μειώσουμε και να απλοποιήσουμε τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, αναβαθμίζοντας ψηφιακά κάθε στάδιο εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Η online έκδοση συμβολαίων αυτοκινήτου και κατοικίας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη

Στην ιστοσελίδα μας όλα γίνονται απλά, γρήγορα και εύκολα, με λίγα μόνο clicks! Ξεκινώντας από τη λήψη προσφοράς για ασφάλιση αυτοκινήτου ή κατοικίας ως την άμεση έκδοση του ασφαλιστήριου συμβολαίου σε μόλις 5 βήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οδήγηση στην εγκυμοσύνη; Τι να προσέξετε

Επιπλέον, στην Anytime δημιουργήσαμε μία σειρά από χρήσιμα ψηφιακά εργαλεία για να διευκολύνουμε και να αναβαθμίσουμε την εξυπηρέτηση αλλά και την οδηγική εμπειρία των πελατών μας.

Eroad assistance, η οδική βοήθεια στην ψηφιακή εποχή

Η νέα μας υπηρεσία ψηφιακής Οδικής Βοήθειας είναι πλέον στην διάθεσή των ανθρώπων που είναι ασφαλισμένοι κοντά μας, για να μπορούν μέσω του site μας και με ένα μόνο κλικ να κάνουν αναγγελία βλάβης ή ατυχήματος χωρίς καν να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο. Μια έξυπνη υπηρεσία που είναι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή κάνοντας την καθημερινότητα των πελατών μας ακόμα πιο εύκολη.

Ασφαλής οδήγηση με το Smart Drive App

Η πρωτοποριακή εφαρμογή “Smart Drive” δημιουργήθηκε με στόχο την ασφαλέστερη οδήγηση και τη μείωση των ατυχημάτων στους δρόμους της Κύπρου. Το συγκεκριμένο έξυπνο app δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να παρακολουθούν την οδηγική τους συμπεριφορά. Βάσει αυτής, ο κάθε οδηγός συγκεντρώνει την βαθμολογία του και ανάλογα με αυτήν κερδίζει έκπτωση στην ανανέωσή του συμβολαίου του. Επιπλέον, λαμβάνει χρήσιμα tips για τη βελτίωσή της, και αυτό είναι κάτι που ενδυναμώνει τους πελάτες μας και τους βοηθά στην καθημερινότητα. 

ToMy Anytime” στην υπηρεσία του οδηγού 24/7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η σημαντικότητα της κάμερας οπισθοπορείας

Η υπηρεσία του “My anytime” είναι συνώνυμη με την εύκολη και άμεση πρόσβαση στα απαραίτητα για τους πελάτες έγγραφα. Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οι πελάτες μας μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται online τα συμβόλαιά τους, να κατεβάζουν όλα τα απαραίτητα έγγραφά τους, να υποβάλλουν αίτημα αλλαγής στα συμβόλαιά τους, να πληρώνουν τα ασφάλιστρα, να αλλάζουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους και να βρίσκουν απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματά τους. Το “My anytime” είναι ουσιαστικά η «Πλατφόρμα του πελάτη» και είναι διαθέσιμο 24/7. 

Η ψηφιακή βοηθός της Anytime λέγεται “Any” και είναι κοντά στους πελάτες μας κάθε στιγμή!

Στην Anytime, θέλουμε πάντα να προσφέρουμε περισσότερα, για αυτό η «Any» είναι διαθέσιμη  στο chatbot του site μας ανά πάσα στιγμή για να παρέχει στους πελάτες μας πληροφορίες που αφορούν το συμβόλαιό τους, όπως για παράδειγμα το ποσό της οφειλής τους ή τα στοιχεία της κάρτας με την οποία είναι συνδεδεμένο το συμβόλαιό τους, αλλά και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά τους. Με στόχο την εξέλιξη της εμπειρίας εξυπηρέτησης του πελάτη, αναβαθμίζουμε συνεχώς το chatbot μας, προσφέροντας μεταξύ άλλων ταχύτητα και ακρίβεια πληροφόρησης.

Με τα μάτια στο μέλλον

Ο στόχος της ψηφιακής αναβάθμισης της Anytime δεν είναι να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επικοινωνία, αλλά να τη διευκολύνει και να την κάνει αμεσότερη και πιο αποτελεσματική, ώστε να έχουν οι πελάτες μας τη δυνατότητα να αφιερώσουν τον χρόνο τους σε πράγματα που αγαπούν και έχουν αξία για αυτούς. Για εμάς εξέλιξη σημαίνει να συμβαδίζουμε με το μέλλον της επικοινωνίας και γι’ αυτό επιλέγουμε την ψηφιακή εξυπηρέτηση αλλά με ανθρώπινο πρόσωπο. Γιατί στην Anytime ακούμε τις επιθυμίες και αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας μετουσιώνοντάς τις σε λύσεις ώστε να προσφέρουμε περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση παντού και πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Anytime σημαίνει αξιοπιστία, απλότητα, καινοτομία και ευελιξία, με στόχο να κάνουμε θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων δημιουργώντας αξία κάθε στιγμή. Θέλουμε οι πελάτες μας  να απολαμβάνουν με περισσότερη αισιοδοξία και χαρά την καθημερινότητά τους για να έχουν περισσότερο χρόνο για κάθε στιγμή που για εκείνους είναι σημαντική! Αυτό είναι το όραμά μας!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.