1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. H Αnytime συμβάλλει στη δημιουργία οδικής κουλτούρας και μας πείθει ότι...

H Αnytime συμβάλλει στη δημιουργία οδικής κουλτούρας και μας πείθει ότι «Οι αριθμοί αλλάζουν»!

H Αnytime συμβάλλει στη δημιουργία οδικής κουλτούρας και μας πείθει ότι «Οι αριθμοί αλλάζουν»!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου η Αnytime της Interamerican, διοργάνωσε μια σημαντική ημερίδα στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, αφιερωμένη στη σημαντικότητα της οδικής ασφάλειας και στη σημασία της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων. H εκδήλωση, η οποία είχε τίτλο «Οι αριθμοί αλλάζουν» προσέλκυσε το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι αρμόδιων και θεσμικών φορέων, μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και συνεργάτες της Anytime.

To Cyprus Insurance News και το Cyprus Insurance WEBTV ήταν παρών στην παρουσίαση και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει περισσότερο υλικό και ρεπορτάζ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του CEO του Ομίλου Interamerican, Γιάννη Καντώρου, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στις τρέχουσες εξελίξεις, στις προκλήσεις και ευκαιρίες που αναδύονται στο σύγχρονο περιβάλλον και πώς μπορεί να ανταποκριθεί ο ασφαλιστικός κλάδος ενσωματώνοντας στο επιχειρηματικό τους DNA, αρχές Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, η Μυρτώ Περάτη, Επικεφαλής της Anytime Κύπρου, εστίασε στο σημαντικό θέμα που απασχολεί την Κυπριακή κοινωνία, παρουσιάζοντας επίσημα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της Κύπρου για το έτος 2021 από τα δεδομένα της Αστυνομίας Κύπρου, απαριθμώντας συνολικά 422 σοβαρά ατυχήματα, 446 τραυματισμούς και 45 θανάτους στην άσφαλτο.

Με αφορμή τα παραπάνω στοιχεία και με όχημα την εκστρατεία «Οι αριθμοί αλλάζουν», στόχος της Anytime Κύπρου, όπως ανέφερε και η κα Περάτη, είναι η δημιουργία οδικής κουλτούρας και η ευαισθητοποίηση κοινού και φορέων, ώστε αυτοί οι αριθμοί να μειωθούν και φορείς, πολίτες και εταιρίες να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε τα ατυχήματα στο δρόμο να αποτελούν παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η σημαντικότητα της κάμερας οπισθοπορείας

Στη συνέχεια η κα Περάτη, συνεχίζοντας και ενισχύοντας και τα στοιχεία της ομιλίας του Γιάννη Καντώρου, ανέδειξε περαιτέρω δεδομένα της καμπάνιας Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας, πρώτο πυλώνα της οποίας αποτελεί η οδική ασφάλεια και παρουσίασε τους υποστηρικτές της καμπάνιας, δύο συνανθρώπους μας οι οποίοι είχαν εμπλακεί κατά το παρελθόν σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Πρόκειται για τους Ανδρέα Αραβή και Μαρία Μάρκου.

Ο Ανδρέας Αραβής είναι τετραπληγικός μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε το 2014, το οποίο του άλλαξε ριζικά τη ζωή, αφού προηγουμένως ήταν διακεκριμένος αθλητής του τένις. Ωστόσο, σήμερα ο Ανδρέας ασχολείται με την επιτραπέζια αντισφαίριση σε τροχοκάθισμα στέλνοντας προς όλους ένα αισιόδοξο μήνυμα ζωής και ταυτόχρονα το μήνυμα για το πόσο σημαντική είναι για όλους μας η οδική ασφάλεια. Η Μαρία Μάρκου, εκπαιδευτικός πληροφορικής στη Μέση Εκπαίδευση και αθλήτρια από τα παιδικά της χρόνια, είχε ένα τροχαίο ατύχημα που πολύ νωρίς την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Όμως, δεν αποθαρρύνθηκε και σήμερα παραμένει ενεργή αθλήτρια ως μέλος της Παραολυμπιακής Ομάδας Άρσης Βαρών, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της πολλές διακρίσεις και αποτελώντας πρότυπο για ανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάλογη θέση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις των εκπροσώπων των μέσων, ενώ ακολούθησε δεξίωση, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία γνωριμίας και δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Η Anytime με σεβασμό στην κοινωνία και με στόχο την αφύπνιση του κοινού για τη σημαντικότητα της οδικής κουλτούρας, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις ώστε μέσα από τις δράσεις, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της να βρίσκεται με συνέπεια δίπλα στον ασφαλιζόμενο, προάγοντας τις αρχές της σωστής οδικής συμπεριφοράς.

Για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με την καμπάνια Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας μπορεί κάποιος να επισκεφτεί τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://blog.anytimeonline.com.cy/oi-arithmou-allazoun-otan-allazoume-emeis/

Στελέχη του Interamerican Group (από δεξιά προς αριστερά): Βασίλης Καζούκας, Business Development & Marketing Lead, Anytime Cyprus, Καίτη Φωτιάδου, Head of Operations, Anytime Cyprus, Μυρτώ Περάτη, Head of Anytime Cyprus, Γιάννης Καντώρος, CEO του Interamerican Group, Κώστας Κατσιμπόκης, Chapter Leader, Customer engagement & experience Chapter, Interamerican, Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability & Stakeholder Relations Leader, Interamerican, Πάνος Κούβαλης, Tribe Leader, Mobility & Convenience Tribe, Interamerican

Σχετικά με την Anytime Κύπρου

Η Anytime έχει παρουσία στην Κυπριακή αγορά από το 2017, με πάνω από 41.000 ασφαλισμένα οχήματα και κατοικίες που έχουν ασφαλιστεί μέσω του Contact center ή του website της, με 91% ικανοποιημένους πελάτες και πάνω από 8 εκατομμύρια που καταβλήθηκαν σε αποζημιώσεις μέχρι το τέλος του 2021.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.anytimeonline.com.cy

O Γιάννης Καντώρος, CEO του Interamerican Group (στο κέντρο) με την ομάδα της Anytime Cyprus (από αριστερά προς δεξιά): Μυρτώ Περάτη, Head of Anytime Cyprus, Άντια Ηροδότου, Business & Systems Analyst, Ανδρέας Αγαθαγγέλου, Business & Systems Analyst, Κατερίνα Ορφανού, Business & Product Developer, Γιώργος Ζορμπάς, Account Manager, Καίτη Φωτιάδου, Head of Operations, Βασίλης Καζούκας, Business Development & Marketing Lead

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.