1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Howden: Ξεκινά εργασίες στην Νέα Ζηλανδία

Howden: Ξεκινά εργασίες στην Νέα Ζηλανδία

Howden: Ξεκινά εργασίες στην Νέα Ζηλανδία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μετά την είσοδο της στην Αυστραλιανή αγορά, η διεθνής μεσιτική εταιρεία Howden, ξεκινάει εργασίες και στην Νέα Ζηλανδία στα πλαίσια των πλάνων ανάπτυξης της εταιρείας στην περιοχή του Ειρηνικού. Η είσοδος του μεσιτικού κολοσσού θα γίνει με δύο θυγατρικές εταιρείες, την Howden Broking και την Howden Care.

Το νέο τμήμα της εταιρείας θα ηγείται η René Hattingh από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Howden Broking. Η René Hattingh φέρνει μαζί της την νοοτροπία «πρώτα ο άνθρωπος και ο πελάτης» έχοντας σημαντική εμπειρία στον μεσιτικό τομέα. Σχολιάζοντας τον νέο της ρόλο δήλωσε ότι «είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που έρχομαι σε ένα δυναμικό οργανισμό που περήφανα βάζει τους ανθρώπους του σε πρώτη θέση. Είμαι ευχαριστημένη από την υποδοχή που έχω δεχτεί, και έστω κι εάν είμαι στην ομάδα μόνο μερικές βδομάδες νιώθω ήδη σαν το σπίτι μου»

Συνέχισε ότι « Η υποστήριξη και η συνεργασία από τους συναδέλφους σε Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο ήταν φανταστική όπως και η αντίδραση από πελάτες, υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες. Υπάρχει μία αύρα ενθουσιασμού και ενέργειας στην ατμόσφαιρα η οποία είναι μεταδοτική σε όλους μας. Προσδοκώ να δουλέψω με την επιλεγμένη μας ομάδα εδώ στην Νέα Ζηλανδία, για να προσφέρουμε μια εξαιρετική επιλογή σε μελλοντικούς εργαζόμενους, πελάτες και αναδόχους κινδύνων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα ασφαλιστική κάλυψη για προστασία φορτηγών πλοίων από πόλεμο λανσάρει η Howden

Το νέο τμήμα στην περιοχή ενισχύετε ακόμη με την προσθήκη του Cliff McCord, στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην θυγατρική Howden Care New Zealand που αποτελεί την τοπική εταιρεία για τη διαχείριση απαιτήσεων, αποκατάστασης και ευεξίας. Ρόλος του θα είναι να θέσει την ευεξία τόσο των πελατών αλλά και της ομάδας του στο επίκεντρο των αποφάσεων, πράγμα που θα ενδυναμώσει την εταιρεία όσο δημιουργεί τις λειτουργίες της.

Ο ίδιος ο McCord δήλωσε ότι «είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ένταξη μου στην εταιρεία. Είμαι πρωτίστως άνθρωπος και από λειτουργικής πλευράς πιστεύω ότι καλοί άνθρωποι θα προσελκύσουν καλούς πελάτες και θα οδηγήσουν σε μακροχρόνιες και αποδοτικές σχέσεις.

Πρόσθεσε ότι «ρόλος μου είναι να εξασφαλίσω ότι οι άνθρωποι μας έχουν τους πόρους και τα εργαλεία για να είναι συνεπής στις υποσχέσεις που δίνουμε στους πελάτες και να τους κατευθύνω σε ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό δημιουργώντας ένα οργανισμό με επαγγελματισμό και ακεραιότητα, διασφαλίζοντας ότι έχουμε ένα φανταστικό εργασιακό περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους. Αυτό θα οδηγήσει χωρίς καμιά αμφιβολία σε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών».

Τέλος ο Matt Bacon, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στην περιοχή, πρόσθεσε ότι «Η εκκίνηση εργασιών στην Νέα Ζηλανδία είναι ένα ακόμη επίτευγμα στο σύντομο χρόνο μας στην περιοχή. Παρά το υφιστάμενο κλίμα, η εταιρεία δυναμώνει στην Αυστραλία και νιώθουμε σίγουροι ότι η ομάδα στη Νέα Ζηλανδία θα ακολουθήσει την ίδια τροχιά»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα ασφαλιστική κάλυψη για προστασία φορτηγών πλοίων από πόλεμο λανσάρει η Howden
tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.