1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Η Howden σε συνεργασία με την Lloyd’s κυκλοφόρησαν ένα πρωτοποριακό προϊόν...

Η Howden σε συνεργασία με την Lloyd’s κυκλοφόρησαν ένα πρωτοποριακό προϊόν στην αγορά

Η Howden σε συνεργασία με την Lloyd’s κυκλοφόρησαν ένα πρωτοποριακό προϊόν στην αγορά
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Howden ανακοίνωσε ότι λανσάρει ένα νέο ασφαλιστικό προϊόν σφαλμάτων και παραλείψεων (E & O) που αφορά κινδύνους σχετικούς με τον κυβερνοχώρο και την τεχνολογία.

Το ασφαλιστικό αυτό προϊόν έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Lloyd’s Insurance Company.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το προϊόν έχει σχεδιαστεί για ένα ευρύ φάσμα κινδύνων στον κυβερνοχώρο και την τεχνολογία σε 14 διαφορετικές χώρες σε όλη την Ευρώπη και οι εταιρείες με κύκλο εργασιών έως και 3 δισεκατομμύρια ευρώ θα είναι επιλέξιμες.

Αυτές οι 14 χώρες είναι: Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία, Δανία, Ισλανδία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα.

Επιπλέον, αυτό το νέο προϊόν θα καθοδηγείται από την Canopius και την IQUW, μαζί με υποστήριξη από τρεις άλλες αγορές ασφαλιστικών εταιρειών Lloyd’s και επωφελείται με έως και 20.000.000 ευρώ και μια εξαιρετική πιστοληπτική ικανότητα AM Best.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι ότι συνοδεύεται από δυνατότητα απόκρισης παραβίασης υπό την ηγεσία του ασφαλιστή με 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα τηλεφωνική γραμμή και δυνατότητα φιλοξενίας όλων των γλωσσών.

Θα παρέχει επίσης πρόσβαση σε ευρύ φάσμα προληπτικών υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα ασφαλιστική κάλυψη για προστασία φορτηγών πλοίων από πόλεμο λανσάρει η Howden

Ο Shay Simkin, Global Head of Cyber, Howden, σχολίασε: «Η EU Mid-Market Lineslips προέκυψε από την αυξανόμενη ανάγκη εξυπηρέτησης των Ευρωπαίων πελατών με σημαντική χωρητικότητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε αυτό το πρωτοποριακό προϊόν στην αγορά για να βοηθήσουμε τους πελάτες να έχουν την καλύτερη δυνατή κάλυψη»

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.