1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αλλα
  6. »
  7. Αρθρογράφοι

Αρθρογράφοι

Αρθρογράφοι
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Όραμα μας για το Cyprus Insurance News είναι να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα που θα ενημερώνει αλλά κυρίως θα επιμορφώνει τους καταναλωτές ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσουμε να προβάλουμε και να αναδείξουμε τους σωστούς επαγγελματίες της αγοράς.

Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, επιδίωξη μας είναι να φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας διάφορα άρθρα επαγγελματιών του χώρου όπως στελέχη εταιρειών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και άλλους επαγγελματίες του κλάδου. 

Τα άρθρα θα πρέπει να καταπιάνονται με θέματα που αφορούν την ασφαλιστική αγορά και να μην διαφημίζουν απευθείας κάποια επιχείρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή μέσω των λογαριασμών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.