1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Όλα για τις ασφαλίσεις εγγυήσεων και πιστώσεων στο νέο επεισόδιο του...

Όλα για τις ασφαλίσεις εγγυήσεων και πιστώσεων στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks!

Όλα για τις ασφαλίσεις εγγυήσεων και πιστώσεων στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι ασφαλίσεις εγγυήσεων και ασφαλίσεις πιστώσεων είναι δύο καλύψεις που αν και δεν είναι ευρέως διαδεδομένες στην Κυπριακή αγορά είναι αναμφίβολα καλύψεις με τεράστια ζήτηση στην Ευρώπη.

Έτσι, λοιπόν, είναι από χθες στο κανάλι μας στο YOUTUBE ένα νέο επεισόδιο της εκπομπής του INSURANCE TALKS, όπου φιλοξενήθηκαν δυο στελέχη της SoEasy Insurance Brokers σε μια εκπομπή με επίκεντρο τις ασφαλίσεις εγγυήσεων και ασφαλίσεις πιστώσεων!

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο αναλύθηκαν σε αρκετό βάθος οι Ασφαλίσεις Εγγυήσεων και οι Ασφαλίσεις Πιστώσεων, δύο είδη ασφάλισης που είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τις επιχειρήσεις του τόπου μας. Φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, δημιουργού του Cyprus Insurance News, ήταν δύο στελέχη της μεσιτικής ασφαλιστικής εταιρείας SoEasy Insurance Brokers που μαζί τους αναλύσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι επιχειρηματίες για τα δύο αυτά είδη ασφαλίσεων!

Φιλοξενούμενοι στο 11ο επεισόδιο της εκπομπής μας, που έρχεται κοντά σας με τη στήριξη των χορηγών μας, ήταν οι Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και ο Άγγελος Παναγή, Non Motor Manager της εταιρείας!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι δύο φιλοξενούμενοι μας παρουσίασαν αναλυτικά τόσο πώς δουλεύουν αυτά τα είδη ασφάλισης αλλά και τα πλεονεκτήματα τους ενώ μας μίλησαν και για τη φιλοσοφίας της SoEasy Insurance όσον αφορά την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

Χορηγοί αυτού του επεισοδίου ήταν οι εταιρείες:

Cosmos Insurance

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

SoEasy Travel Insurance

DHD Insurance

Ideal Insurance

HJS Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.