1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Συνεντεύξεις
  6. »
  7. IN START: Ο αξιόπιστος συνεργάτης Οδικής Βοήθειας για κάθε ασφαλιστική εταιρεία!

IN START: Ο αξιόπιστος συνεργάτης Οδικής Βοήθειας για κάθε ασφαλιστική εταιρεία!

IN START: Ο αξιόπιστος συνεργάτης Οδικής Βοήθειας για κάθε ασφαλιστική εταιρεία!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Έχοντας ήδη μία πορεία 15 ετών στον τομέα πώλησης και εγκατάστασης μπαταριών αυτοκινήτων, η εταιρεία IN START έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια πληθώρα ολοκληρωμένων υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας με στόχο και σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της και τη μείωση, στο βαθμό του δυνατού, της ταλαιπωρίας τους.

Ταχύτητα, Άμεση και Σωστή Επαγγελματική Εξυπηρέτηση είναι τα βασικότερα και τα ποιο σημαντικά στοιχεία δημιουργίας της IN START!

Η φιλοσοφία της IN START όσο αφορά την παροχή υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ασφάλιση Οχημάτων αφού όλα τα συμβόλαια ασφάλισης που συναντούμε στην αγορά περιλαμβάνουν σχετικές υπηρεσίες, ενώ σημαντική είναι και η συνεισφορά τους, σε περιπτώσεις κάποιου ατυχήματος σχετικά με την καταγραφή του.  

Διαχρονικά, οι ασφαλιστικές εταιρείες ψάχνουν αξιόπιστους συνεργάτες μέσω των οποίων θα προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες οδικής βοήθειας, έτσι και στην IN START μπορούν να βρουν τον ιδανικό συνεργάτη, που θα προσθέσει αξιοπιστία και επαγγελματισμό στις υπηρεσίες που προσφέρουν προς τους πελάτες τους.

Η εμπορική επωνυμία IN START έχει δημιουργηθεί το 2015, παρόλα αυτά η εταιρεία έχει μία αρκετά μεγάλη διαδρομή πέραν των 15 χρόνων, από την ημέρα που ξεκίνησε την ενασχόληση της στον τομέα της πώλησης και εγκατάστασης όλων των τύπων μπαταριών αυτοκινήτου.

Όραμα και αποστολή της IN START είναι σωστή, επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, έτσι πάντα επιλέγει την καλύτερη δυνατή στελέχωση με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, καθώς επίσης και με τα πιο κατάλληλα και σύγχρονα εργαλεία. Επιπλέον ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που έχει θέσει σαν δεδομένο στις διαδικασίες της η IN START , είναι η πολύ αυστηρή επιλογή προϊόντων και ειδικότερα πολύ σημαντική είναι η επιλογή των καλύτερων και ποιοτικότερων μπαταριών που ολοκληρώνουν την γκάμα.

Με τη σωστή επιλογή προσωπικού και την κατάρτιση τους, τα σωστά μηχανήματα και τα καλύτερα δυνατά προϊόντα, επιτυγχάνουν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, μειώνοντας ή εξαφανίζοντας την οποιαδήποτε ταλαιπωρία του πελάτη, τη στιγμή που θα του συμβεί κάποια βλάβη ή ατύχημα.

Η IN START προσφέρει ήδη σε αρκετές ασφαλιστικές ολοκληρωμένες υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας που περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας στους οδηγούς των οποίων το αυτοκίνητο έχει μηχανική βλάβη, ή έχει υποστεί κάποια ζημιά από κάποιο ατύχημα, έτσι ώστε αν είναι δυνατόν να συνεχίσει στον προορισμό του. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την άμεση εκκίνηση ή τοποθέτηση μπαταρίας, την επιδιόρθωση ή αλλαγή ελαστικού, το ξεκλείδωμα αυτοκινήτου όπου αυτό είναι εφικτό, την μεταφορά καυσίμων αν παραστεί ανάγκη, ενώ προσφέρονται υπηρεσίες φροντίδας ατυχημάτων.

Για την IN START τεχνολογία και η επιχειρηματικότητα είναι αλληλένδετα στοιχεία, έτσι μέσω αυτής η εταιρεία κατέχει τα πιο σύγχρονα και κατάλληλα εργαλεία για την διεκπεραίωση των εργασιών της. Με βάση την ανάπτυξη της τεχνολογίας, αναβαθμίζεται συνεχώς ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά με υπηρεσίες που έχει ανάγκη η αγορά. Όλα τα οχήματα της εταιρείας  διαθέτουν σύστημα εντοπισμού (GPS), έτσι ώστε όταν υπάρχει κάποια ανάγκη να εντοπίζεται το κοντινότερο προς αυτήν αυτοκίνητο και να υπάρχει άμεση ανταπόκριση σε κάθε περιστατικό για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

instart-constantinos

Όπως μας λέει ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Κωνσταντίνος Αντωνίου, κύριο μέλημα τους είναι ο σεβασμός προς τις ανάγκες και τις απατήσεις του καταναλωτή, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε κάθε περίπτωση, ενώ στόχος είναι μέσα από ένα οργανωμένο δίκτυο συνεργατών σε παγκύπρια βάση, να εξυπηρετεί τους πελάτες της 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο!

Μιλώντας για τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος, εστιάζει στην προσχώρηση και την παρουσία στο χώρο ΜΗ επαγγελματιών, που προσπαθούν να παραπληροφορήσουν και  να παραπλανήσουν τους πελάτες με σκοπό το γρήγορο κέρδος.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η εταιρεία στην μέχρι σήμερα πορεία της, στάθηκε στην οικονομική κρίση του 2013 στη χώρα μας, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισαν, γεγονός όμως που ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στην μετέπειτα επιτυχία της εταιρείας. Ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης οδήγησαν σε ομαλή πορεία ανόδου την εταιρεία.

Όπως μας λέει και όπως είναι ευρύτερα γνωστό, η οικονομική κρίση επηρέασε τους καταναλωτές σε πολλούς τομείς της ζωής τους, ενώ η ανεργία, η μείωση εισοδήματος καθώς και οι αυξήσεις τιμών σε διάφορα αγαθά και υπηρεσίες, επηρέασαν τις συνήθειες και τις ανάγκες της αγοράς γενικότερα. «Έτσι κι εμείς, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες καθώς και όλων των πιο πάνω δεδομένων που δημιουργήθηκαν, και με την εμπειρία μας στον χώρο εφαρμογής και πώλησης μπαταριών, καταφέραμε να προσφέρουμε τον καλύτερο ανταγωνιστικό συνδυασμό σε ότι αφορούσε ποιότητα, εξυπηρέτηση και τιμή» συμπλήρωσε. «Δημιουργήσαμε δηλαδή την καλύτερη δυνατή σχέση Εξυπηρέτησης – Τιμής – Ποιότητας» τόνισε.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και  σε ένα ακόμη σημαντικό γεγονός που ήταν η περίοδος της πανδημίας το 2020, όπου παρόλες τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν για τον προγραμματισμό και τη σωστή διαχείριση, κατάφεραν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών γεγονός που αποτέλεσε ακόμη ένα ορόσημο στην επιτυχία της εταιρείας.

Μιλώντας ο κ. Αντωνίου για τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας, τονίζει τη σημασία της διατήρησης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους καθώς και της εξέλιξης τους, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής πάντα προς όφελος των ανθρώπων που τους εμπιστεύονται. Αναβάθμιση – Εκσυγχρονισμός – Εκπαίδευση είναι μερικά μόνο από τα δεδομένα ανάπτυξης, που πάντα θα κυνηγούν σαν εταιρεία.

Κλείνοντας αναφέρεται στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας που είναι η ανοικτή σχέση που η IN START έχει με τους πελάτες και τους συνεργάτες της, ο σεβασμός προς τις ανάγκες και τις απατήσεις που υπάρχουν, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες τα προβλήματα και τις αλλαγές που αντιμετωπίζει ο κάθε ένας.

Παρεχόμενές Υπηρεσίες της Εταιρείας

instart-logo
  • Πώληση και Εγκατάσταση Μπαταριών
  • Επιδιόρθωση / Αλλαγή Ελαστικού
  • Ξεκλείδωμα Αυτοκινήτου
  • Μεταφορά Καυσίμων
  • Υπηρεσία Βλάβης
  • Φροντίδα Ατυχήματος

Εξυπηρέτηση

  • 24ωρη εξυπηρέτηση
  • 7 μέρες την εβδομάδα
  • 365 μέρες τον χρόνο

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +357 97 736373

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: https://instartservice.com/

Διεύθυνση: Λεωφόρος Τσερίου 240, Στρόβολος 2046, Λευκωσία – Κύπρος

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.