1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ancoria Insurance: Σημαντική αναβάθμιση στη διαδικασία σύνδεσης του Ancoria OnLine!

Ancoria Insurance: Σημαντική αναβάθμιση στη διαδικασία σύνδεσης του Ancoria OnLine!

Ancoria Insurance: Σημαντική αναβάθμιση στη διαδικασία σύνδεσης του Ancoria OnLine!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ancoria Insurance ενημέρωσε με ανακοίνωση τους πελάτες της ότι,  ξεκινώντας από τις 04/09/2023, θα εισαγάγει ένα επιπλέον επίπεδο επαλήθευσης στη διαδικασία σύνδεσης στο Ancoria OnLine, μέσω της χρήσης κωδικών μίας χρήσης (OTPs).

Η διαδικασία σύνδεσης με βιομετρικά στοιχεία (αναγνώριση προσώπου ή δακτυλικού αποτυπώματος) μέσω της εφαρμογής για κινητά Ancoria OnLine, δεν θα επηρεαστεί από αυτήν την αλλαγή.

Γιατί γίνεται αυτή η αλλαγή

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία, η προστασία των δεδομένων των πελατών της και η διασφάλιση του απορρήτου του λογαριασμού τους είναι μία από τις κύριες προτεραιότητές της. Με την προσθήκη αυτού του επιπλέον επιπέδου επαλήθευσης στη διαδικασία σύνδεσης, η εταιρεία μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στον λογαριασμό των πελατών της, ακόμη και αν τα στοιχεία σύνδεσής τους παραβιαστούν.

Πώς θα λειτουργεί η νέα διαδικασία σύνδεσης

  • Βήμα 1 – Θα εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας ως συνήθως.
  • Βήμα 2 – Μετά την επιτυχή επαλήθευση των στοιχείων σύνδεσής σας, θα δημιουργηθεί ένας κωδικός μίας χρήσης (OTP) και θα σταλεί στον καταχωρημένο αριθμό κινητού τηλεφώνου σας (ή στο καταχωρημένο email για εταιρικούς πελάτες).
  • Βήμα 3 – Θα εισάγετε τον OTP που έχετε λάβει στο σχετικό πεδίο στη σελίδα σύνδεσης.
  • Βήμα 4 – Μετά την επιτυχή επαλήθευση του OTP, θα αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Τι πρέπει να κάνετε

Για να διασφαλίσετε την επιτυχή παράδοση των OTPs και να αποτρέψετε οποιαδήποτε διακοπή στην πρόσβαση του λογαριασμού σας όταν πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι ο καταχωρημένος αριθμός κινητού τηλεφώνου σας (ή το email για εταιρικούς πελάτες) είναι σωστός. Μπορείτε να δείτε και να ενημερώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέσω του Ancoria OnLine στη διεύθυνση online.ancoria.com επιλέγοντας «My Details» και μετά «Personal Details».

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια με την ενημέρωση των στοιχείων επικοινωνίας σας, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο +357 22 551 300 ή στο [email protected].

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.