1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. To νέο σποτ της AIC Antigonos Insurance για τις ομαδικές ασφαλίσεις...

To νέο σποτ της AIC Antigonos Insurance για τις ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων!

To νέο σποτ της AIC Antigonos Insurance για τις ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το νέο της διαφημιστικό σποτ δημοσιεύσε η AIC Antigonos Insurance και το οποίο αναφέρεται στις ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων.

Για τους εργοδότες που επιθυμούν να διασφαλίσουν την ευημερία των υπαλλήλων τους, η AIC Antigonos Insurance έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα πακέτα ομαδικής ασφάλισης.

Αυτά τα πακέτα προσφέρουν μια σειρά από βασικές καλύψεις, εξασφαλίζοντας ότι οι υπάλληλοί σας έχουν πρόσβαση στην προστασία που τους αξίζει. Οι επιλογές ομαδικής ασφάλισης που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:

  • Ασφάλεια ζωής
  • Κάλυψη ατυχημάτων
  • Ασφάλιση αναπηρίας 
  • Ιατρική περίθαλψη:
  • Κάλυψη σοβαρών ασθενειών

Τα πακέτα ομαδικής ασφάλισης που προσφέρει η AIC Antigonos Insurance απευθύνονται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, με ελάχιστη απαίτηση μόλις πέντε ατόμων. Κατανοώντας ότι κάθε οργανισμός έχει μοναδικές ανάγκες οι έμπειροι σύμβουλοί της εταιρείας θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να προσαρμόσουν το τέλειο πακέτο ασφάλισης που ευθυγραμμίζεται με τους στόχους και τον προϋπολογισμό σας.

Επικοινωνήστε με την AIC Antigonos Insurance σήμερα για να εξερευνήσετε τις επιλογές ομαδικής ασφάλισης και να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την ιδανική κάλυψη για τις ανάγκες της ομάδας σας.

Δείτε το νέο σποτ πιο κάτω

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.