1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ancoria Insurance: Καθαρή εγγυημένη απόδοση 6.2% σε αποταμιευτικό της ταμείο

Ancoria Insurance: Καθαρή εγγυημένη απόδοση 6.2% σε αποταμιευτικό της ταμείο

Ancoria Insurance: Καθαρή εγγυημένη απόδοση 6.2% σε αποταμιευτικό της ταμείο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ancoria Insurance προσφέρει στους ιδιώτες πελάτες της ένα νέο αποταμιευτικό ταμείο με συνολική εγγυημένη καθαρή αποδόση 6.2% για περίοδο 24 μηνών!

Το νέο ταμείο, Ancoria 6.2% EURFund, θα καταβάλλει καθαρό κουπόνι 3.1% ετησίως και θα ρευστοποιηθεί στις 10/10/2025 (ημερομηνία λήξης). Το κεφάλαιο και η απόδοση είναι εγγυημένα από την Ancoria Insurance.

Το ταμείο είναι άμεσα διαθέσιμο για επένδυση και οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να επικοινωνήσουν μαζί με την εταιρεία το συντομότερο λόγω του ότι η έκδοση του ταμείου είναι περιορισμένη. Η περίοδος εγγραφής δύναται να τερματιστεί νωρίτερα σε περίπτωση πλήρους κάλυψης του ταμείου.

Περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις, μπορείτε να βρείτε εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +357 22 551 300 , ή μέσω email στο [email protected].

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.