1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ποια ασφαλιστική εταιρεία έχει τους περισσότερους Followers; Δείτε τα αποτελέσματα!

Ποια ασφαλιστική εταιρεία έχει τους περισσότερους Followers; Δείτε τα αποτελέσματα!

Ποια ασφαλιστική εταιρεία έχει τους περισσότερους Followers; Δείτε τα αποτελέσματα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την παρουσία των Ασφαλιστικών Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στα Social Media, καταδεικνύει η 1η έκθεση «Insurance Social Media Watch» που κυκλοφόρησε από το Insurance Media Lab, το πρώτο Digital Agency στην Κύπρο που επικεντρώνεται στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών!

Η έκθεση αυτή περιλαμβάνει συνοπτικά και αναλυτικά στοιχεία για τη παρουσία των Ασφαλιστικών Εταιρειών στις 3 κυριότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωση. Συγκεκριμένα η έκθεση παρουσιάζει τους ακόλουθους των ασφαλιστικών εταιρειών σε Facebook, Instagram και Linkedin καθώς και τις διαφημιστικές τους καμπάνιες στις πλατφόρμες της Meta.

Το Cyprus Insurance News εξασφάλισε την έκθεση και σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα ευρήματα.

Οι δημοφιλέστερες πλατφόρμες για την Ασφάλιση!

Στην έκθεση παρουσιάζονται τα στοιχεία για 20 Ασφαλιστικές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Όπως φαίνεται οι ασφαλιστικές εταιρείες διατηρούν μεγαλύτερο αριθμό ακολούθων στην πλατφόρμα του Facebook με αυτούς να ξεπερνούν τις 107 χιλιάδες. Ακολουθεί το Linkedin με λίγο περισσότερες από 18 χιλιάδες και στην τελευταία θέση είναι το Instagram με μόλις 6,300 ακόλουθους.

Σημαντικό να αναφέρουμε είναι το γεγονός ότι 2 από τις 20 εταιρείες δεν διατηρούν επαγγελματική σελίδα στο Linkedin ενώ 3 εταιρείες δεν διατηρούν λογαριασμό στο Instagram.

Οι Διαφημιστικές Καμπάνιες

Όσον αφορά τις διαφημιστικές καμπάνιες των εταιρειών στις πλατφόρμες της Meta, Facebook και Instagram, τον περασμένο Οκτώβριο αυτές έφτασαν τις 163 σημειώνοντας αύξηση από τις  120 διαφημιστικές καμπάνιες του Σεπτεμβρίου. Ακόμη, μέχρι τις 10 Νοεμβρίου οι εταιρείες είχαν «τρέξει» 37 διαφημιστικές καμπάνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Οι εταιρείες με τους περισσότερους Followers στο Facebook!

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα αναλυτικά στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών, δείχνοντας τις εταιρείες που έχουν ισχυρότερη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ξεκινώντας από την πλατφόρμα του Facebook στην πρώτη θέση θα βρούμε την Gan Direct με 16,300 ακολούθους, με τις Γενικές ασφάλειες Κύπρου και την Anytime Online να ακολουθούν με 11,600 και 10,700 ακολούθους αντίστοιχα. Παρατηρώντας τα αποτελέσματα αυτά θα δούμε ότι στις πρώτες θέσεις έχουμε εταιρείες που δίνουν έμφαση στην ψηφιακή πώληση ασφαλιστικών προϊόντων.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να δείτε ολόκληρη την κατάταξη στον ακόλουθό σύνδεσμο: Έκθεση «Insurance Social Media Watch»

Οι εταιρείες με τους περισσότερους Followers στο Instagram!

Όσον αφορά τη δεύτερη πλατφόρμα της Meta, το Instagram, στην πρώτη θέση θα συναντήσουμε την Anytime Online με 1646 ακολούθους, με την Universal Life και τις Γενικές Ασφάλειες να ακολουθούν με 527 και 508 ακολούθους αντίστοιχα!

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να δείτε ολόκληρη την κατάταξη στον ακόλουθό σύνδεσμο: Έκθεση «Insurance Social Media Watch»

Οι εταιρείες με τους περισσότερους Followers στο Linkedin!

Τέλος όσον αφορά την επαγγελματική πλατφόρμα Linkedin, στην κορυφή των Followers θα συναντήσουμε την Eurolife με 3103 ακολούθους, με την Ancoria και την Metlife να ακολουθούν με 2710 και 1877 ακολούθους αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα υπηρεσία της Universal Life: Θεραπεία εξωτερικού ασθενούς χωρίς μετρητά

Αποκτήσετε πρόσβαση στην πλήρη έκθεση!

Το Insurance Media Lab δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παραλάβουν την έκθεση στο email τους σε μόνο λίγα λεπτά, συμπληρώνοντας απλά την πιο κάτω φόρμα!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.