1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Όσα μας είπαν 3 γυναίκες – ασφαλιστικοί σύμβουλοι. Διαβάστε ξανά τις...

Όσα μας είπαν 3 γυναίκες – ασφαλιστικοί σύμβουλοι. Διαβάστε ξανά τις συνεντεύξεις τους!

Όσα μας είπαν 3 γυναίκες – ασφαλιστικοί σύμβουλοι. Διαβάστε ξανά τις συνεντεύξεις τους!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διαβάζουμε ξανά τις συνεντεύξεις 3 γυναικών που εξασκούν το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου στο Cyprus Insurance News και τη σειρά συνεντεύξεων με τίτλο «Η Φωνή του Διαμεσολαβητή».

Η σειρά συνεντεύξεων «Η Φωνή του Διαμεσολαβητή» έχει στόχο να αναδείξει νεαρούς κυρίως επαγγελματίες και να καταγράψουμε τη δική τους αντίληψη για τη βιομηχανία και το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Κατερίνα Παυλίδου: «Διάλεξα το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου συνειδητά»

katerina-pavlidou-4

Η Κατερίνα Παυλίδου, εξασκεί το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου από τον Σεπτέμβριο του 2019 και ξεχωρίζει ως το «μυστικό» της μέχρι τώρα επιτυχίας της, την ικανότητα της να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του επαγγέλματος. Η Κατερίνα είναι σχεδόν μόνιμα στους Top Producers της εταιρείας που συνεργάζεται ενώ σε μία κορυφαία μέχρι σήμερα στιγμή της, έχει βρεθεί στη σκηνή ως ομιλήτρια σε ένα από τα κορυφαία συνέδρια του ασφαλιστικού κλάδου στην περιοχή μας, αυτό του BLIS που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Λίβανο.

Όπως μας λέει η ίδια, διάλεξε το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου συνειδητά επειδή ένιωσε ότι είναι σημαντικό για την ίδια να έχει επαφή με κόσμο, να δημιουργεί νέες γνωριμίες και να απασχολείται σε μία βιομηχανία που εξασφαλίζει συνθήκες σταθερότητας και συνέχειας σε κάθε επαγγελματική, επιχειρηματική και κοινωνική δραστηριότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κατερίνα Παυλίδου: «Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου προσφέρει ευελιξία και αυτονομία για τη σύγχρονη γυναίκα»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ!

Αγνή Σφηκουρή: Ο ασφαλιστικός σύμβουλος πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος

agni-sfikouri-main

Η Αγνή Σφηκουρή είναι ακόμη ένα «φρέσκο» άτομο στον κόσμο της διαμεσολάβησης αφού ξεκίνησε από θέσεις στην Εξυπηρέτηση Πελατών στον Γενικό Κλάδο το 2017 και από το 2021 εξασκεί το λειτούργημα, όπως η ίδια το αποκαλεί, του Ασφαλιστικού Συμβούλου στην Eurolife.

Όπως μας λέει για τα πρώτα της βήματα «κάθε αρχή είναι δύσκολη, αλλά για ένα άτομο με κατάλληλη κατάρτιση, σωστή καθοδήγηση, και πάθος να συναναστρέφεται και να συνεργάζεται με κόσμο, η ενασχόληση με τον ασφαλιστικό κλάδο είναι ένα κομμάτι που σε αγκαλιάζει και σε κάνει γρήγορα να νιώθεις οικεία» ενώ όσο αφορά την εταιρεία που συνεργάζεται μας λέει χαρακτηριστικά ότι «Στη Eurolife νιώθω ότι βρήκα την επαγγελματική μου στέγη, με δέχτηκαν με πολλή αγάπη και συνεχίζω να το εισπράττω αυτό καθημερινά».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ!

Ολίβια Λαζάρου: «Στον Ασφαλιστικό Κλάδο κάθε μέρα είναι και μια καινούρια εμπειρία»

olivia-lazarou

Η Ολίβια Λαζάρου, είναι μία νεαρή ασφαλιστική σύμβουλος που μπήκε στο επάγγελμα χωρίς προηγούμενη εμπειρία και αφού ανταπεξήλθε στα πρώτα πιο δύσκολα χρόνια έχει τώρα στόχο τη συνεχή εξέλιξη και κατάρτιση, έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση στους ασφαλισμένους και να επιτύχει τους προσωπικούς της στόχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αλίκη Λετυμπιώτου: «Ιδανικό το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Σύμβουλου για τη σύγχρονη γυναίκα»

Όπως μας λέει χαρακτηριστικά για το τι την παρακινεί «γνωρίζω ότι με επιμονή και σκληρή δουλεία μπορώ να φτάσω πιο ψηλά την επαγγελματική μου επιτυχία, το γεγονός αυτό από μόνο του μου δίνει ώθηση να συνεχίσω» προσθέτοντας ότι «στον Ασφαλιστικό Κλάδο, η κάθε μέρα είναι και μια καινούρια εμπειρία.»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.