1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Marsh: Ο Χρήστος Αδαμαντιάδης, νέος CEO της Continental Europe

Marsh: Ο Χρήστος Αδαμαντιάδης, νέος CEO της Continental Europe

Marsh: Ο Χρήστος Αδαμαντιάδης, νέος CEO της Continental Europe
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου της Continental Europe πρόκειται να αναλάβει ο Χρήστος Αδαμαντιάδης από την 1η Ιανουαρίου του 2023, έπειτα από απόφαση της Διοίκησης της Marsh μετά την αποχώρηση του κ. Siegmund Fahrig, λόγω συνταξιοδότησης. Μάλιστα ο κ. Αδαμαντιάδης στην νέα του θέση ως CEO θα συνεργάζεται στενά με τον Flavio Piccolomini, Πρόεδρο του ομίλου της Marsh.

Ο κ. Αδαμαντίδης ανήκει βρίσκεται στο δυναμικό της Marsh το 2018. Μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Σύμβουλου στις εταιρείες του ομίλου στη Μέση Ανατολή και την Αφρικής.

Ο νέος CEO της Marsh γνωρίζει καλά την ασφαλιστική αγορά, καθώς κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Σύμβουλος της Oman Insurance Company με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για 3 χρόνια, ενώ εργάστηκε για 20 χρόνια στην AIG σε διάφορους διοικητικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένης της επίβλεψης των εργασιών της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Ρωσία, την Τουρκία, τη Μέση Ανατολή, και τη Βόρεια Αφρική.

Η Marsh αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεσιτων ασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Είναι θυγατρική της Marsh McLennan και μέλος της επιχειρηματικής της μονάδας Risk & Insurance Services. Απαριθμεί πάνω από  45.400 υπάλληλους και παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου, ασφαλιστικής μεσιτείας, διαχείρισης ασφαλιστικών προγραμμάτων, συμβουλευτικές υπηρεσίες κινδύνου, αναλυτικά μοντέλα και εναλλακτικές υπηρεσίες χρηματοδότησης κινδύνου σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, κυβερνητικών φορέων, επαγγελματικών οργανισμών παροχής υπηρεσιών και ιδιωτών σε περισσότερες από 130 χώρες . Τα έσοδα 10,208 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Marsh το 2021 αντιστοιχούσαν στο 52% της μητρικής εταιρείας τα συνολικά έσοδα του οικονομικού έτους.

Πηγή: insuranceforu.gr
tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.