1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Ισχυρό το πρώτο τρίμηνο για τη Liberty Mutual

Ισχυρό το πρώτο τρίμηνο για τη Liberty Mutual

Ισχυρό το πρώτο τρίμηνο για τη Liberty Mutual
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Liberty Mutual Holding Company Inc., (LMHC) και οι θυγατρικές της κατέγραψαν καθαρά κέρδη που αναλογούν στην ίδια ύψους 1,535 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Τα αναφερόμενα καθαρά κέρδη του α’ τριμήνου συγκρίνονται με καθαρή ζημία που αναλογεί στην εταιρεία ύψους 74 εκατομμυρίων δολαρίων που σημειώθηκε την ίδια περίοδο πέρυσι.

Τα καθαρά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα (NPW) για το πρώτο τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 10,96 δισ. δολάρια, σημειώνοντας μείωση 1,8% από τα 11,16 δισ. δολάρια του προηγούμενου τριμήνου.

Επιπλέον, η LMHC σημείωσε επίσης αύξηση 4,6% στα έσοδα το τέταρτο τρίμηνο, ανεβαίνοντας στα 12,46 δισ. δολάρια από τα 11,93 δισ. δολάρια πέρυσι.

Επιπλέον, ο συνδυασμένος δείκτης της LMHC για το τρίμηνο διαμορφώθηκε στο 95,8%, μια βελτίωση από το 104,2% που σημείωσε η εταιρεία πέρυσι.

Ο Tim Sweeney, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Liberty Mutual, σχολίασε: “Η Liberty Mutual είναι μια εταιρεία με μεγάλη επιτυχία: “Για το πρώτο τρίμηνο, αναφέραμε καθαρά κέρδη που αναλογούν στην LMHC ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, χάρη στα ισχυρά βασικά αποτελέσματα ανάληψης κινδύνων και ένα όφελος 663 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από φόρους από το κέρδος από την πώληση της GRM West Operations.

Τα αποτελέσματα του underwriting συνεχίζουν να βελτιώνονται, με μια βελτίωση 2,8 μονάδων στον υποκείμενο δείκτη ζημιών στο 62,1% για το πρώτο τρίμηνο, η οποία οφείλεται στην εκτέλεση των επιτοκίων και σε άλλες ενέργειες underwriting. Οι ζημίες από καταστροφές ήταν σύμφωνες με τις προσδοκίες για το τρίμηνο και βελτιώθηκαν κατά 2,3 μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Συνολικά, ο δείκτης ζημιών βελτιώθηκε κατά 5,9 μονάδες στο 69,5%.

“Ο τομέας Λιανικών Αγορών στις ΗΠΑ σημείωσε βελτίωση 5,2 μονάδων στον υποκείμενο δείκτη ζημιών σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, λόγω των στοχευμένων δράσεων επιτοκίων που συνεχίζουν να αποδίδουν και των ευνοϊκών τάσεων συχνότητας. Παρά την υψηλότερη δραστηριότητα μεγάλων ζημιών του τρέχοντος έτους, ο συνολικός συνδυασμένος δείκτης της Global Risk Solutions βελτιώθηκε κατά 3,9 μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο έτος σε 94,2%. Το συνεχιζόμενο πρόγραμμα διαχείρισης εξόδων οδήγησε σε μείωση του ενοποιημένου δείκτη εξόδων κατά 2,5 μονάδες στο 26,3%.

“Συνολικά, ήταν ένα ισχυρό τρίμηνο και είμαστε ικανοποιημένοι με τη σταθερή πρόοδο που συνεχίζουμε να σημειώνουμε στη βελτίωση των κερδών, καθώς βαδίζουμε προς τον στόχο μας για συνδυασμένο δείκτη 95% το 2025”.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.