1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Κύπρος καλωσορίζει την AXERIA με μια βραδιά που ενώνει παράδοση...

Η Κύπρος καλωσορίζει την AXERIA με μια βραδιά που ενώνει παράδοση και πρόοδο

Η Κύπρος καλωσορίζει την AXERIA με μια βραδιά που ενώνει παράδοση και πρόοδο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε μία βραδιά που η παράδοση θα αναμιχθεί με την πρόοδο και τη σύγχρονη εποχή, η SoEasy Insurance και η New Box Insurance θα καλωσορίσουν την AXERIA IARD στην Κύπρο.

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, στις 17:00 στο Κτήμα Όασις στον Αναλιώντα στη Λευκωσία.

Το κυρίως πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τους κ.κ. Γιάννη Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλου της SoEasy Insurance Brokers και Πάνου Ιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλου της NewBox Insurance.

Στην χώρα μας ειδικά για να παρευρεθούν στην εν λόγω εκδήλωση θα βρίσκονται οι κ.κ. Βαλάντης Ελπιδόρου, Head of Programs στην Arch Re και Sébastien Seux, Διευθύνων Σύμβουλος της AXERIA IARD.

Παρών στην εκδήλωση για να απευθύνει χαιρετισμό θα είναι επίσης ο νέος Πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ, κ. Πάνος Τσιολής ενώ προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι και αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ, με τον πρόεδρο της, κ. Ηλία Τσολάκη να απευθύνει επίσης χαιρετισμό.

Η βραδιά θα έχει έντονο Κυπριακό άρωμα αφού τόσο τα ροφήματα όσο και το μενού της εκδήλωσης θα είναι άκρως παραδοσιακό.

Ποια είναι η AXERIA IARD;

Με τριάντα χρόνια εμπειρίας, η AXERIA είναι η μόνη γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην ασφάλιση πολλαπλών ζημιών για επιχειρήσεις, κατέχοντας αξιολόγηση Α- από τον διεθνή οίκο AM Best . Με έδρα την Λυών της Γαλλίας , η AXERIA θέτει την εγγύτητα στο επίκεντρο του μοντέλου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η SoEasy Insurance ψάχνει Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Τοποθετημένη σε στρατηγικές αγορές, όπως αυτές των Υλικών Ζημιών και των επαγγελματικών ασφαλίσεων, η AXERIA γνωρίζει πώς να αναπτύσσει γρήγορα λύσεις σε εξειδικευμένες αγορές και να συνάπτει συνεργασίες.

Με την εταιρεία να βασίζεται σε ένα δίκτυο αξιόπιστων μεσιτών και με την υποστήριξη του ομίλου Somers, μέλος του ομίλου της Arch, η AXERIA σκοπεύει να αναπτυχθεί στη Γαλλία και την Ευρώπη, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς κάθε χώρας. Η AXERIA αξιοποιεί αξιοποιεί το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα που είναι: μια ευέλικτη, ανθρώπινη και καινοτόμα εταιρεία.

Η φιλοδοξία της Axeria είναι διττή: να αναπτύξει τις λύσεις της στη Γαλλία και την Ευρώπη, έτσι ώστε κάθε ένα από τα προϊόντα της να γίνει σημείο αναφοράς στην αγορά, διατηρώντας παράλληλα την πρότυπη εγγύτητά της με τους πελάτες και τους μεσίτες της, η οποία αποτελεί το σήμα κατατεθέν της και την ισχυρή εγγύηση των επιδόσεών της.

Όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ο Διευθύνων της Σύμβουλος, Sébastien Seux, «Στο οικοσύστημα των ασφαλιστών επαγγελματικών κινδύνων, είμαστε αναγνωρισμένοι για την ευελιξία και τη συνάφεια των λύσεων μας και για την εγγύτητα που διατηρούμε με τους πελάτες μας. Γνωρίζουμε πώς να αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, όσο το δυνατόν πιο κοντά στα προβλήματα των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.