1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εγκαινίασε το νέο της κτήριο στη Λευκωσία (βίντεο +...

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εγκαινίασε το νέο της κτήριο στη Λευκωσία (βίντεο + Φωτογραφίες)

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εγκαινίασε το νέο της κτήριο στη Λευκωσία (βίντεο + Φωτογραφίες)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 τα εγκαίνια του νέου κτηρίου της Υδρογείου Ασφαλιστικής Κύπρου, στη Λευκωσία. Τα εγκαίνια τέλεσε η Υπουργός Δικαιοσύνης κα. Στέφη Δράκου, η οποία διετέλεσε στο παρελθόν Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, ενώ το παρών τους έδωσαν η Αναπληρώτρια Έφορος Ασφαλίσεων κα. Τώνια Τσαγγάρη και πλήθος στελεχών της εταιρείας αλλά και της βιομηχανίας γενικότερα.  

Το Cyprus Insurance News ήταν παρών στα εγκαίνια και σας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ, φωτογραφικό υλικό και δηλώσεις από στελέχη της αγοράς.

Το νέο κατάστημα της εταιρείας σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Υδρόγειο Ασφαλιστική, η οποία έχει ως πρώτιστο μέλημα να εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστές της πόλης καθώς και την εκλεκτή πελατεία της. Η εταιρεία γιορτάζει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης της στην Κυπριακή ασφαλιστική αγορά, με ιδιαίτερη προσήλωση στα επαγγελματικά πρότυπα και την επιχειρηματική αριστεία.

Όλοι στην εταιρεία δηλώνουν ενθουσιασμένοι που κατάφεραν να μεταφερθούν σε ένα τόσο επιβλητικό, όμορφο, λειτουργικό και τεχνολογικά αναβαθμισμένο χώρο. Ένα χώρο που αναδεικνύει και αναβαθμίζει το φιλικό, εγκάρδιο και πελατοκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας. Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει αξιόπιστες ασφαλιστικές λύσης υψηλής ποιότητας, απόλυτα εναρμονισμένες στο σύγχρονο μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Στον χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Νάκης Αντώνιου αρχικά ευχαρίστησε την έντιμη Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κα. Στέφη Δράκου για την παρουσία της στα εγκαίνια, τον Δήμαρχο Αγλατζιάς κ. Ανδρέα Κωνσταντίνου, την αναπληρώτρια έφορο ασφαλίσεων κα. Τώνια Τσαγκάρη και τους υπόλοιπους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Απευθυνόμενος προς το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρείας ο κος Αντωνίου ανάφερε ότι «όλοι εσείς είσαστε οι συντελεστές του έργου, είσαστε εσείς που βοηθήσατε, που συμβάλατε για να έχουμε σήμερα ένα τέτοιο κτήριο, με τεχνολογία τελευταίας γενιάς, ένας χώρος ωραίος για να δουλέψουμε και να νιώθουμε πραγματικά άνετοι».

Μετά την τέλεση αγιασμού από τον Θεοφιλέστατο Μεσαορίας Γρηγόριο, χαιρετισμούς απευθύναν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας τάξης κα. Στέφη Δράκου, ο Δήμαρχος Αγλατζιάς κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής Ελλάδος κ.  Παύλος Κασκαρέλης.

Επίσης στην κάμερα του Cyprus Insurance WEBTV μίλησαν στην οι:

  • Δρ. Νάκης Αντωνίου – Διευθύνων Σύμβουλος Υδρογείου Ασφαλιστικής Κύπρου
  • Andrew Brignell – Managing Director της εταιρείας”Amwins”, εκ των αντασφαλιστών της Υδρογείου Ασφαλιστικής
  • Ανδρέας Αθανασιάδης – Γενικός Διευθυντής Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ)
  • Χαράλαμπος Χαμπουρής – Πρόεδρος ΔΣ Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου
  • Κυριάκος Ανδρέου – Πρόεδρος Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Κύπρος καλωσορίζει την AXERIA με μια βραδιά που ενώνει παράδοση και πρόοδο

Δείτε τις δηλώσεις τους στο πιο κάτω βίντεο.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.