1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ideal Insurance: Συμμετείχε στην Έκθεση Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Ideal Insurance: Συμμετείχε στην Έκθεση Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Ideal Insurance: Συμμετείχε στην Έκθεση Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποίηθηκε χθες η 24η Ετήσια Έκθεση Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης από το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, δίνοντας την ευκαιρία σε απόφοιτους να διερευνήσουν το επαγγελματικό τους μέλλον και τις δυνατότητές τους τόσο εγχώρια όσο και στο εξωτερικό.

Στην ‘Εκθεση συμμετείχαν 95 οργανισμοί από 18 διαφορετικούς τομείς της Κυπριακής και Διεθνούς οικονομίας μεταξύ των οποίων και η Ideal Insurance, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα να ανακαλύψουν οι ενδιαφερόμενοι τις άπειρες δυνατότητες στον κόσμο των ασφαλίσεων!

Μέσα από το δικό της περίπτερο η Ideal Insurance με την παρουσία της στην Έκθεση πρόσφερε το έδαφος συζητήσεων με εμπειρογνώμονες του κλάδου παρουσιάζοντας τις ευκαιρίες καριέρας και τις θέσεις πρακτικής άσκησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους ταλαντούχους υποψήφιους να δικτυωθούν και να αξιοποιήσουν το ευρύ φάσμα ευκαιρίων στον ασφαλιστικό κλάδο.

Η Ετήσια Έκθεση Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης αποτελεί στρατηγικό πυλώνα του Πανεπιστημίου που βοηθά τους αποφοίτους στη γνωριμία με την αγορά εργασίας και τη διευρεύνηση των πιθανών επιλογών, αυξάνοντας έτσι την απασχολησιμότητα!

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει λάβει την υψηλότερη διάκριση 5 Αστέρων στον τομέα της αποσχολησιμότητας κατά την αξιολόγηση από το QS Top Universities (QS stars). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance Blog: Η προστασία της οικογένειας

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.