1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Υγείας
  6. »
  7. Απαραίτητη η Ασφάλιση Υγείας και στην εποχή του ΓεΣΥ! (Editorial)

Απαραίτητη η Ασφάλιση Υγείας και στην εποχή του ΓεΣΥ! (Editorial)

Απαραίτητη η Ασφάλιση Υγείας και στην εποχή του ΓεΣΥ! (Editorial)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Cyprus Insurance News παρουσιάζει στο αναγνωστικό του κοινό, ένα εκτενές αφιέρωμα για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές για την Ασφάλιση Υγείας και την αναγκαιότητα της την εποχή του ΓεΣΥ.

3 Χρόνια μετά την πλήρη εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας, είναι ξεκάθαρο ότι η Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας έχει ένα σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στην μετά ΓεΣΥ εποχή προσφέροντας τόσο συμπληρωματικές καλύψεις αλλά και διαμορφώνοντας μία ποιοτική πρόταση για όσους θέλουν κάτι περισσότερο από το Γενικό Σύστημα Υγείας.  

Μέσα από το περιεχόμενο του Αφιερώματος αυτού θα διαμορφώσετε ξεκάθαρη εικόνα στο πως η Ασφαλιστική Βιομηχανία αξιολογεί σήμερα τα δεδομένα στον κλάδο, τι επιπτώσεις είχε η εφαρμογή του ΓεΣΥ στα έσοδα και την κερδοφορία των ασφαλιστικών εταιρειών ενώ οι εταιρείες που συμμετέχουν στο Αφιέρωμα παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους για όσους ψάχνουν ένα αξιόπιστο συμβόλαιο Ιδιωτική Ασφάλισης Υγείας.

Ανάμεσα στις περισσότερες από 25 δημοσιεύσεις θα βρείτε:

  • Συνεντεύξεις
  • Παρουσιάσεις Προιόντων και Επιχειρήσεων
  • Χρηστικά άρθρα για την Ασφάλιση Υγείας
  • Στατιστικά Στοιχεία για τον Κλάδο της Ασφάλισης Υγείας

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News εύχεται να μπορέσει μέσα από το αφιέρωμα αυτό να δώσει αξία στους αναγνώστες στην προσπάθεια τους να  ξεδιαλύνουν εάν πρέπει την εποχή του ΓεΣυ να έχουν Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας. Επίσης ελπίζουμε ότι το αφιέρωμα αυτό, θα δώσει στους επαγγελματίες του κλάδου μία ευρύτερη εικόνα των δεδομένων που ισχύουν σήμερα στον κλάδο και θα τους ενισχύσει στην καθημερινή τους προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Nimela Insurance Blog: Γιατί να κάνω Ασφάλεια Υγείας και τι να προσέξω;

Σας καλούμε να μοιραστείτε αυτό το αφιέρωμα και τα άρθρα του με φίλους, πελάτες και συνεργάτες βοηθώντας έτσι να φτάσει σε όσο το δυνατών περισσότερα μάτια.

Καλή Ανάγνωση!

Χρυσός Χορηγός: Κόσμος Ασφαλιστική.

Αργυρός Χορηγός: Ideal Insurance.

Χάλκινος Χορηγός: HJS Insurance.

Χορηγός της ενότητας «Συμβόλαια & Καλύψεις»: Corim Insurance.

Συμμετέχουν: SoEasy InsuranceAIC Insurance και Turnkey Insurance & Reinsurance Brokers!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.