1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Χορηγούμενο Άρθρο
  6. »
  7. MultiCare Essential από την Universal Life: Ένα βήμα μπροστά στην ποιοτική...

MultiCare Essential από την Universal Life: Ένα βήμα μπροστά στην ποιοτική ιατρική φροντίδα!

MultiCare Essential από την Universal Life: Ένα βήμα μπροστά στην ποιοτική ιατρική φροντίδα!
1

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στη δημιουργία ενός νέου σχεδίου, ιδανικό  για όσους ψάχνουν μια σχετικά οικονομική λύση για να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε ποιοτική ιδιωτική ιατρική φροντίδα σε περίπτωση βασικών σοβαρών ασθενειών, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, προχώρησε η Universal Life.

Ο Διευθυντής Ατυχημάτων και Υγείας της Universal Life, κ. Στέλιος Σωφρονίου αναλύει τα πλεονεκτήματα του νέου σχεδίου υγείας MultiCare Essential και πώς αυτό ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς στην μετά-ΓεΣΥ εποχή.

Γιατί η Universal Life ανακοινώνει το νέο σχέδιο υγείας MultiCare Essential;

Ως η ασφαλιστική εταιρεία με τη μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της Υγείας στην Κύπρο, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τη σιγουριά ότι οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, θα μπορούν να έχουν άμεση  πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Μετά την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ένας από τους κυριότερους στόχους μας είναι να εμπλουτίσουμε την γκάμα των προϊόντων μας με ακόμη περισσότερες επιλογές καθώς επίσης και να δώσουμε την δυνατότητα σε μεγαλύτερο. φάσμα πολιτών να απολαμβάνουν τα οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης Υγείας . 

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η δημιουργία ενός σχεδίου, ιδανικό  για όσους ψάχνουν μια σχετικά οικονομική λύση για να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε ποιοτική ιδιωτική ιατρική φροντίδα σε περίπτωση βασικών σοβαρών ασθενειών, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Για αυτό το λόγο η Universal Life σε συνεργασία με την AXA Global HealthCare δημιούργησε το MultiCare Essential ειδικά για άτομα που ψάχνουν μια πιο οικονομική λύση στην ασφάλιση της υγείας τους η οποία να τους παρέχει το ίδιο επίπεδο ποιότητας τόσο στις καλύψεις όσο και στην ταχύτητα εξυπηρέτησής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Τί ακριβώς προσφέρει το νέο σχέδιο MultiCare Essential και ποια είναι τα πλεονεκτήματα του;

Το MultiCare Essential αποτελεί μια ιδανική λύση για ποιοτική ιδιωτική ιατρική φροντίδα έναντι των κυριότερων σοβαρών ασθενειών με ένα πολύ χαμηλό μηνιαίο ασφάλιστρο.

Προσφέρει ενδονοσοκομειακή κάλυψη για τις ακόλουθες 6 σοβαρές ασθένειες, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου, αποζημιώνοντας τους για τα πραγματοποιηθέντα  έξοδα που σχετίζονται με την θεραπεία τους μέχρι το ποσό του €1.000.000 ετησίως:

  • Καρκίνος
  • Καρδία – Επέμβαση Αορτοστεφανιαίας Παράκαμψης, Αγγειοπλαστική Στεφανιαίων αρτηριών
  • Διόρθωση ή αντικατάσταση καρδιακής βαλβίδας
  • Χειρουργική Αορτής
  • Μεταμόσχευση Βασικού Οργάνου και Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών
  • Εγκεφαλικό επεισόδιο

Με ένα πολύ προσιτό μηνιαίο ασφάλιστρο που αρχίζει από μόλις 8 ευρώ το μήνα, ο πελάτης μας μπορεί να αποκτήσει ένα σχέδιο ενδοσοκομειακής κάλυψης το οποίο καλύπτει το κόστος της θεραπείας, τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής, καθώς και άλλες πρόσθετες παροχές, μέχρι €1.000.000 ετησίως (με ανώτατο όριο τα €2.000.000 εφόρου ζωής).

Πού υπερτερεί το MultiCare Essential με άλλα σχέδια παρόμοιων καλύψεων;

Το Multicare Essential είναι το μόνο αυτόνομο σχέδιο υγείας στην Κυπριακή αγορά (που δεν αποτελεί δηλαδή συμπληρωματικό ωφέλημα σε ασφαλιστήρια του Κλάδου Ζωής), το οποίο καλύπτει αποκλειστικά 6 σοβαρές ασθένειες, όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στην Κύπρο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι βασικές παροχές του ΓεΣΥ και οι εισφορές που πληρώνουν εργοδότες και πολίτες!

Να τονίσουμε επίσης ότι όπως και οι υπόλοιποι κάτοχοι των σχεδίων υγείας MultiCare της Εταιρείας μας, έτσι και αυτοί που θα επιλέξουν το MultiCare Essential θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Δικτύου Προμηθευτών Ιατρικών Υπηρεσιών της Universal Life στο οποίο περιλαμβάνονται πάνω από  11.000 ιδιώτες ιατροί και νοσοκομεία παγκοσμίως  συμπεριλαμβανομένων και 200 ιδιωτών προμηθευτών ιατρικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα απευθείας διακανονισμού απαιτήσεων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό για ενδονοσοκομειακά έξοδα και συγκεκριμένες διαγνωστικές εξετάσεις.

Επιπρόσθετα, μέσω της διαδικτυακής πύλης πελατών U connect της Universal Life,  μιας σύγχρονης και διαδραστικής πλατφόρμας η οποία προσφέρει άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση, oι πελάτες των σχεδίων MultiCare μπορούν να υποβάλουν διαδικτυακά τις απαιτήσεις υγείας τους, να ελέγχουν την κατάσταση απαιτήσεων τους, αλλά και να έχουν πρόσβαση στα συμβόλαια τους και την ηλεκτρονική κάρτα μέλους MultiCare.

Ποια είναι τα σχέδια της Universal life στον Κλάδο Υγείας το επόμενο διάστημα;

Ως ηγέτες της αγοράς στον τομέα της ασφάλισης Υγείας, επιδιώκουμε να είμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά. Στα πλαίσια του προγράμματος ψηφιοποίησης των εργασιών μας θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε τη διαδικτυακή πύλη πελατών μας με σύγχρονα εργαλεία με βασική επιδίωξη την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προςστους πελάτες μας.  Θα συνεχίσουμε επίσης να δημιουργούμε επιπρόσθετες επιλογές κάλυψης και ωφελήματα αντίστοιχα μ’ αυτά που έχουμε πρόσφατα εισαγάγει όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα δεύτερης ιατρικής γνωμάτευσης, την επέκταση της κάλυψης για προληπτικές εξετάσεις, κάλυψη για παιδικά εμβόλια,  οδοντιατρική κάλυψη,  ρομποτικές επεμβάσεις  και άλλα.  Απώτερος στόχος μας δεν είναι άλλος από την βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών μας όταν αυτοί λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Nimela Insurance Blog: Γιατί να κάνω Ασφάλεια Υγείας και τι να προσέξω;

Για την Universal Life

Η Universal Life είναι η πρώτη Κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1970 με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του ασφαλιστικού τομέα στην Κύπρο. Κατέστησε το όνομά της συνώνυμο με την ασφάλεια ζωής και υγείας στην Κύπρο, πρωτοστατώντας στην εισαγωγή θεσμών και σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθώς και στη δημιουργία και καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης στους Κύπριους. Σήμερα, η Universal Life, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον Κλάδο Ζωής και με διαφορά η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον Κλάδο Υγείας στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.