1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Υγεία
  6. »
  7. Υπ. Υγείας: Σκέψεις για μείωση του αριθμού ασθενών των Προσωπικών Ιατρών

Υπ. Υγείας: Σκέψεις για μείωση του αριθμού ασθενών των Προσωπικών Ιατρών

Υπ. Υγείας: Σκέψεις για μείωση του αριθμού ασθενών των Προσωπικών Ιατρών
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Εάν καταρρεύσει το ΓεΣΥ θα καταρρεύσει και η κυπριακή οικονομία, δήλωσε η Υπουργός Υγείας Πόπη Κανάρη.

Μιλώντας στο Τρίτο, η κυρία Κανάρη είπε ότι παραχωρήθηκαν μεγάλα οικονομικά κίνητρα στους γιατρούς και αφέθηκαν πίσω, η ποιότητα και οι εσωτερικοί έλεγχοι του Γενικού Συστήματος Υγείας.

Τόνισε επίσης ότι υπήρξε εκμετάλλευση του θεσμού και υπέδειξε ότι γίνονται σκέψεις για μείωση του αριθμού ασθενών που δικαιούται να έχει εγγεγραμμένους ο κάθε προσωπικός γιατρός.

Αναφερόμενη στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, είπε ότι επιβάλλεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην παραπέμπονται στο δημόσιο, μόνο τα δύσκολα περιστατικά.

Παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας ορισμένων εργαζομένων στα δημόσια νοσηλευτήρια, τα οποία θα πρέπει να καταστούν περισσότερο ανταγωνιστικά. 

Πηγή: ΡΙΚ

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.