1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το απόλυτο κανάλι στο Tik Tok για την ασφάλιση

Το απόλυτο κανάλι στο Tik Tok για την ασφάλιση

Το απόλυτο κανάλι στο Tik Tok για την ασφάλιση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Εσείς ακολουθείτε το Cyprus Insurance News στο Tik Tok; Το κανάλι μας στο Tik Tok έρχεται σχεδόν καθημερινά κοντά σας με νέα βιντεάκια γύρω από την ασφάλιση, στιγμιότυπα από τις εκπομπές μας στο YOUTUBE και τα podcast με πρόσωπα της ασφάλισης να μιλούν για τον ασφαλιστικό κλάδο και τις σύγχρονες εξελίξεις!

Μέσα από την παρουσία μας στο Tik Tok σκοπός μας είναι να να διαδοθεί ακόμη περισσότερο η αξία της ασφάλισης και να προβληθεί ο κλάδος μας, αυξάνοντας έτσι την ασφαλιστική συνείδηση σε ένα μέσο δίχως σύνορα!

Το κανάλι μας στο Tik Tok συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές το μήνα! Συγκεκριμένα, τον τελευταίο μήνα είχαμε πάνω από 20.000 προβολές και 16.500 μοναδικούς χρήστες! Η πλειοψηφία των θεατών μας είναι ηλικίες 25-44 ενώ παρουσιάζεται ανοδική τάση και απήχηση και στα πιο νεαρά κοινά, γεγονός πολύ αισιόδοξο για την καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης!

Μέσα από πλατφόρμες όπως το Tik Tok, η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής και χρησιμοποιείται ευρέως από νέους, η ασφαλιστική κουλτούρα μπορεί να καλλιεργηθεί και να αφήσει αποτύπωμα αξίας.

Το Tik Tok είναι μια πλατφόρμα περισσότερο διασκεδαστική και ανάλαφρη συγκριτικά με τις υπόλοιπες κι έτσι η πληροφορία μπορεί να είναι πιο άμεση, πιο ψυχαγωγική με ένα τόνο αισιοδοξίας χωρίς να χάνει αξία και σημαντικότητα το μήνυμα που διαδίδει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η ΠΟΑΔ στο Insurance Talks σε μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης

Βρείτε μας στο Tik Tok και μείνετε συντονισμένοι καθώς πολλά καινούρια πράγματα έρχονται σύντομα!

Τα βίντεο μας στο TikTok επιμελείται η ομάδα του Insurance Media Lab, ενός Digital Agency αφοσιωμένου στην παραγωγή περιεχομένου αξίας για τους Επαγγελματίες του Ασφαλιστικού Κλάδου. Αν θες να μάθεις και εσύ πως μπορείς να ξεκινήσεις να έχεις παρουσία στο Tik Tok απλά στείλε ένα email στο [email protected]

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.