1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Bραβείο Kristel για την Progressive Ασφαλιστική

Bραβείο Kristel για την Progressive Ασφαλιστική

Bραβείο Kristel για την Progressive Ασφαλιστική
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

H Progressive Ασφαλιστική τιμήθηκε με το βραβείο “Kristel” από την Chubb Group Of Companies, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την άψογη συνεργασία και παροχή των ασφαλιστικών υπηρεσιών της, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία με μεγάλη χαρά!

Η Chubb είναι κορυφαία πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία με δραστηριότητα και παρουσία σε 125 χώρες και αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους οργανισμούς στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά, με την οποία η Progressive Ασφαλιστική συνεργάζεται εδώ και δεκαετίες.

Η Chubb διαθέτει περισσότερα από 225 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και ανέφερε 57,5 δισεκατομμύρια δολάρια ακαθάριστων εγγεγραμμένων ασφαλίστρων το 2023. Οι κύριες λειτουργικές ασφαλιστικές εταιρείες της Chubb διατηρούν αξιολογήσεις χρηματοοικονομικής ισχύος ΑΑ από την Standard & Poor’s και Α++ από την AM Best.

Η ιστορία της Chubb ανάγεται στο 1792, όταν επενδυτές συναντήθηκαν στο Independence Hall της Φιλαδέλφειας για να οργανώσουν την Insurance Company of North America (INA), την πρώτη μετοχική ασφαλιστική εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.