1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΠΣΕΑΔ και ΠΟΑΔ υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας – Σημαντικό ορόσημο για τη...

ΠΣΕΑΔ και ΠΟΑΔ υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας – Σημαντικό ορόσημο για τη διαμεσολάβηση σε Ελλάδα και Κύπρο!

ΠΣΕΑΔ και ΠΟΑΔ υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας – Σημαντικό ορόσημο για τη διαμεσολάβηση σε Ελλάδα και Κύπρο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, έχει από χθες επισφραγιστεί με τον πιο επίσημο τρόπο, καθώς οι δύο πλευρές υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας.

Το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε ΠΣΕΑΔ και ΠΟΑΔ υπεγράφη κατά τη διάρκεια του 8ου Παγκύπριου Συνεδρίου που διοργάνωσε χθες Τετάρτη 24 Μαίου 2023 ο ΠΣΕΑΔ και εγκαινιάζει μία νέα εποχή κοινής δράσης και συνεργασίας των δύο φορέων.

Στα πλαίσια του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν ΠΟΑΔ και ΠΣΕΑΔ, επιδιώκεται, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη και η υλοποίηση δράσεων προς όφελος της διαμεσολάβησης μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και η βελτίωση γνώσεων και δεξιοτήτων των μελών των δυό φορέων για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Επίσης, επιδιώκεται η ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων για την προαγωγή του επαγγελματικού συμφέροντος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή για την αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών, τη διατύπωση προτάσεων για τη βελτίωση της συνεργασίας των δύο ομοσπονδιών των χωρών σε κοινά Ευρωπαϊκά θέματα που αφορούν τη σχέση των δύο φορέων με την EIOPA, την BIPAR καθώς και την προάσπιση όλων όσων υπαγορεύει το κοινό καλό!

Στα πλαίσια των πιο πάνω, το μνημόνιο προβλέπει τη συγκρότηση κοινών ομάδων εργασίας, η διεξαγωγή κοινών εκδηλώσεων και κοινών αποφάσεων προς όφελος της διαμεσολάβησης των δύο χωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο Γιώργος Γιωργάκης ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Το μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Τσολάκης Ηλίας και ο Πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ κ. Ανδρέου Κυριάκος.

Όπως ανάφερε κατά την υπογραφή του μνημονίου ο κ. Τσολάκης στόχος της υπογραφής του μνημονίου αυτού είναι να φέρει κοντά την εκπαίδευση, τους ανθρώπους της Ελλάδας και της Κύπρου για να μπορέσουν να πάρουν την διαμεσολάβηση παραπέρα.

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρέου είπε ότι οι δύο φορείς θεωρούν ότι αυτό μνημόνιο θα μπορέσει να αποτελέσει μία παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές όσον αφορά τις συμμαχίες που πρέπει να κτίζονται και τις σχέσεις που πρέπει να οικοδομούνται με όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε ολόκληρή την Ευρώπη. Όπως τόνισε ο κ. Ανδρέου «μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε μπροστά το επάγγελμα μας και την ίδια την βιομηχανία».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την υπογραφή του μνημονίου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.