1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Atlantic Insurance: Επικυρώθηκε η διανομή μερίσματος στους μετόχους!

Atlantic Insurance: Επικυρώθηκε η διανομή μερίσματος στους μετόχους!

Atlantic Insurance: Επικυρώθηκε η διανομή μερίσματος στους μετόχους!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τη διανομή μερίσματος στους μετόχους ύψους 12 σέντ ανά μετοχή ονομαστικής αξίας €0,34 αποφάσισε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Atlantic Insurance που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαΐου, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας! Το μέρισμα ισοδυναμεί με μερισματική απόδοση της τάξεωνς του 6,7% επί της μέσης τιμής κλεισίματος της μετοχής στις 24 Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, η ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του μερίσματος είναι η 9η Ιουνίου 2023. Οι μέτοχοι που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Μετόχων κατά την ημερομηνία αρείου ή που θα είναι κάτοχοι αξιών βάσει της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης η όποια θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία, θα είναι δικαιούχοι του μερίσματος.

Ως αποτέλεσμα, οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στη διανομή μερίσματος από τις 8 Ιουνίου 2023.

Η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας έχει επίσης εγκρίνει την Ετήσια Έκθεση της Εταιρείας για το 2022 περιλαμβανομένης της έκθεσης διαχείρισης, της έκθεσης εταιρικής διακυβέρνησης, των ελεγχένων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων και των ελεγχένων οικονομικών καταστάσεων της Μητρικής Εταιρείας για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Εντυπωσιακή αύξηση κερδοφορίας για την Atlantic Insurance το 2023

Ακόμη η γενική συνέλευση ενέκρινε τις αμοιβές τωνμελών του διοικητικού συμβουλίου για τις υπηρεσίες τους και ενέκρινε τον επανδιορισμό των ελεγκτών Ernst & Young Cyprus Ltd και εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να καθορίσει την αμοιβή τους!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.