1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023: Συνεργασία CNP Cyprus με Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023: Συνεργασία CNP Cyprus με Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023: Συνεργασία CNP Cyprus με Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ιδιαίτερη χαρά ο Ασφαλιστικός Όμιλος CNP CYPRUS με τις εταιρείες του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, συμμετέχουν ως Μέγας Χορηγός στις εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023, που τελούν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής και του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υφυπουργείο Πολιτισμού τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 έγινε η παρουσίαση του καλοκαιρινού πολιτιστικού προγράμματος.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Μιχάλης Χατζηγιάννης καλωσορίζοντας τα ΜΜΕ και τους παρευρισκόμενους, δήλωσε τη στήριξή του στις εκδηλώσεις και στη συνέχεια αναφέρθηκε επιγραμματικά στις βραχυπρόθεσμες προτεραιότητες του Υφυπουργείου, η υλοποίηση των οποίων είναι σε εξέλιξη.

Ο κ. Τάκης Φειδία, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP Cyprus, ανέφερε πως «Στον Όμιλο CNP CYPRUS πιστεύουμε στην επιχειρηματική ανάπτυξη, με ανθρώπινο πρόσωπο και κοινωνικό αντίκρισμα. Η κοινωνία μάς χρειάζεται και οφείλουμε να σταθούμε δίπλα της εκεί που υπάρχει ανάγκη. Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλλουμε σε έναν τομέα πολιτισμού που η Μητρόπολη στηρίζει και προβάλλει με επιλεγμένες εκδηλώσεις το ερχόμενο καλοκαίρι». Ο κ. Φειδία ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιότατο και τη Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, για τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν ενέργειες προβολής και στήριξης του Ραδιομαραθώνιου στο πλαίσιο εκδηλώσεων της Μητρόπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Νέα σειρά διαλέξεων για την Ασφάλεια και Υγεία στην εργασία

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από τις 16 Ιουνίου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου στην Πολιτιστική Σκηνή της Μητρόπολης Ταμασού, παρουσιάστηκε από τον Σεβασμιότατο Ιεράρχη και Πνευματικό Πατέρα Μητροπολίτη Ησαΐα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.