1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του ΠΣΕΑΔ και των Ελλαδικών αντιπροσώπων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του ΠΣΕΑΔ και των Ελλαδικών αντιπροσώπων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του ΠΣΕΑΔ και των Ελλαδικών αντιπροσώπων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) και των Ελλαδιτών αντιπροσώπων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ενημερώνει με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος των διαμεσολαβητών.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου 2022, συμμετείχε αντιπροσωπία του ΠΣΕΑΔ και όλων των αντιπροσώπων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης της Ελλάδας που περιλαμβάνουν το Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και την Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΣΕΑΔ, κατά την τηλεδιάσκεψη αυτή έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών επί διαφόρων θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και στις δύο χώρες αλλά και ευρύτερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενόψει και των επερχόμενων αλλαγών που αναμένονται να γίνουν.

Μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης αποφασίστηκε όπως διατηρηθεί τακτική επικοινωνία με την ενδεχόμενη δημιουργία ομάδων εργασίας που σκοπό θα έχουν την ανταλλαγή απόψεων για την από κοινού υλοποίηση μιας  προσπάθειας για βελτίωση της ασφαλιστικής βιομηχανίας, την περαιτέρω κατοχύρωση των επαγγελματιών του κλάδου και την βελτίωση του επιπέδου ασφαλιστικής συνείδησης.

psead-greece-meeting

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.