1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. Έφτασε το αυτοκίνητο σου. Άλλα θα θέλει ξεπάγωμα! (βίντεο)

Έφτασε το αυτοκίνητο σου. Άλλα θα θέλει ξεπάγωμα! (βίντεο)

Έφτασε το αυτοκίνητο σου. Άλλα θα θέλει ξεπάγωμα! (βίντεο)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Φορτηγό πλοίο που μεταφέρει δεκάδες μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την Ιαπωνία, «δένει» στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας. Οι υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες και το πολυήμερο ταξίδι στην ανοιχτή θάλασσα κατάφεραν να παγώσουν στην κυριολεξία κάθε εκατοστό των αυτοκινήτων.

Πριν λίγες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το περίεργο αυτό θέαμα και πολλοί θεώρησαν πως πρόκειται για Photoshop. Όμως σήμερα ένα βίντεο από υπάλληλο στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ έρχεται να αποδείξει πως το θέαμα είναι πέρα για πέρα πραγματικό καθώς οι θερμοκρασίες στην Ρωσία δεν αστειεύονται.

Όλο το πάνω μέρος του πλοίου, όλα τα αυτοκίνητα που μεταφέρει είναι καλυμμένα από χιόνι και πάγο, κάνοντας αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς τα μοντέλα. Στην πραγματικότητα είναι αρκετά δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως υπάρχουν αυτοκίνητα που μεταφέρονται.

Θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον να μάθουμε πόσο χρόνο θα χρειαστούν τα αυτοκίνητα αυτά να… επανέλθουν σε φυσιολογικές θερμοκρασίες. Άραγε αυτό είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για το λιμάνι της Ρωσίας;

Πηγή: car.com.cy

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.