1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Δημοσίευμα εμπλέκει τον όμιλο του Donalt Trump σε σκάνδαλο που αφορά...

Δημοσίευμα εμπλέκει τον όμιλο του Donalt Trump σε σκάνδαλο που αφορά ασφαλιστική απάτη

Δημοσίευμα εμπλέκει τον όμιλο του Donalt Trump σε σκάνδαλο που αφορά ασφαλιστική απάτη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Rolling Stone, εμπλέκει τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Donalt Trump σε σκάνδαλο που αφορά ασφαλιστική απάτη.

Η υπόθεση αφορά απαίτηση ύψους 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων που κατατέθηκε το 2011 για ζημιές από πλημμύρα στο γήπεδο γκολφ του ομίλου «Trump National Golf Club Westchester» που βρίσκεται στο Briarcliff Manor της Νέας Υόρκης

Σύμφωνα με γνώστες του συμβάντος, ένας εκ των οποίων πρώην υπάλληλος του ομίλου, η απαίτηση θεωρήθηκε υπερβολική αφού οι πραγματικές ζημιές αντιστοιχούσαν σε ένα μικρό ποσοστό του ποσού για το οποίο υποβλήθηκε η απαίτηση. Συγκεκριμένα οι πηγές της ιστοσελίδας Rolling Stone είπαν ότι ο όμιλος ξόδεψε μεταξύ 130 και 150 χιλιάδων για τις πραγματικές επισκευές του γηπέδου ενώ ο πρώην υπάλληλος πρόσθεσε ότι οι επισκευές που έγιναν ήταν επιφανειακές και ότι οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.   

Η ασφαλιστική εταιρεία δεν έγινε ακόμη γνωστή αφού η όλη διαδικασία διεκπεραιώθηκε μέσω της μεσιτικής ΑΟΝ.

Εκπρόσωπος του ομίλου δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για οποιαδήποτε έρευνα σχετικά με την εν λόγω ασφαλιστική απαίτηση και ότι «ούτε θα έπρεπε να γίνει έρευνα». Συνέχισε ότι η συγκεκριμένη αξίωση επιλύθηκε φιλικά πριν από περισσότερο από μία δεκαετία μετά από μία σειρά από καταιγίδες που έπληξαν την κομητεία του Westchester με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές και πλημμύρες στο γήπεδο του γκολφ αλλά και στην γύρω περιοχή.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.