1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Αυξημένα έσοδα και 3,2 δις λειτουργικά κέρδη για τον όμιλο Allianz...

Αυξημένα έσοδα και 3,2 δις λειτουργικά κέρδη για τον όμιλο Allianz το 1ο τρίμηνο

Αυξημένα έσοδα και 3,2 δις λειτουργικά κέρδη για τον όμιλο Allianz το 1ο τρίμηνο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με έσοδα ύψους €44 δισεκατομμυρίων ολοκλήρωσε το πρώτο τρίμηνο του 2022, ο όμιλος Allianz, παρουσιάζοντας αύξηση 6,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Όσο αφορά τα λειτουργικά κέρδη που έφτασαν τα €3,2 δισεκατομμύρια για το 1ο τρίμηνο, ο Γερμανικός κολοσσός ανέφερε ότι σημείωσε μικρή μείωση ύψους 2,9% λόγω του τετραπλασιασμού των απαιτήσεων που προέκυψαν από φυσικές καταστροφές. Σύμφωνα με τη δημοσίευση του ομίλου, ο στόχος που εξετάζετε όσο αφορά τα λειτουργικά κέρδη του έτους είναι μεταξύ €12,4 και €14,4 δισεκατομμυρίων.

Ο Oliver Bäte, διευθύνων σύμβουλος της Allianz SE, δήλωσε σε δήλωσή του: «Τα αποτελέσματα αυτού του τριμήνου δείχνουν ότι ο όμιλος μπορεί να αντέξει σημαντικές γεωπολιτικές και οικονομικές πιέσεις» συμπληρώνοντας ότι «Η Allianz έχει λάβει σημαντικές αποφάσεις ως απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία».

Κλείνοντας ανάφερε ότι «επίσης, δουλέψαμε σκληρά για να επιτύχουμε δίκαιους διακανονισμούς με τους επενδυτές της Structured Alpha στις ΗΠΑ και να βρεθεί μία τελική λύση»

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.