1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. H Παγκόσμια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Ενώσεων απέβαλε την Πανρωσική Ένωση Ασφαλίσεων

H Παγκόσμια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Ενώσεων απέβαλε την Πανρωσική Ένωση Ασφαλίσεων

H Παγκόσμια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Ενώσεων απέβαλε την Πανρωσική Ένωση Ασφαλίσεων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Εκφράζοντας την πλήρη αλληλεγγύη της προς τον Ουκρανικό λαό, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Ενώσεων (GFIA) έθεσαν εκτός ομοσπονδίας την Πανρωσική Ένωση Ασφαλίσεων (ARIA).

Η GFIA η οποία αντιπροσωπεύει ασφαλιστικούς φορείς που κατέχουν το 89% των παγκόσμιων ασφαλίστρων, τερμάτισε την ιδιότητα μέλους της ARIA σε ακόμη μία ενέργεια καταδίκης της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρει η ομοσπονδία, ένας από τους σκοπούς της είναι να συμβάλει στον διεθνή διάλογο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος μέσω επίσημων επαφών, συνεργασίας και διαλόγου μεταξύ των εθνικών και περιφερειακών ασφαλιστικών ενώσεων.

Σε ανακοίνωση της για το πιο πάνω θέμα η GFIA αναφέρει ότι  «Τα μέλη της GFIA επιθυμούν να εκφράσουν την πλήρη αλληλεγγύη τους προς τον ουκρανικό λαό, ο οποίος επιδεικνύει απίστευτη δύναμη και γενναιότητα απέναντι σε αδιανόητες αντιξοότητες» ενώ προσθέτει ότι «Οι ασφαλιστικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για να συμμορφωθούν με τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν λόγο της εισβολής της Ρωσίας, ενώ πολλές εταιρείες λαμβάνουν επίσης πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για να στηρίξουν τον ουκρανικό λαό»

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.