1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αυτή την Πέμπτη το δωρεάν Webinar για Διευθυντές Ομάδων

Αυτή την Πέμπτη το δωρεάν Webinar για Διευθυντές Ομάδων

Αυτή την Πέμπτη το δωρεάν Webinar για Διευθυντές Ομάδων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πλησιάζει το δωρεάν Webinar για Διευθυντές Ομάδων που διοργανώνει το Insurance Media Lab σε συνεργασία με την Techins

Το Webinar απευθύνεται κυρίως σε Διευθυντές Ομάδων Ασφαλιστικών Συμβούλων αλλά και Διευθυντές Υποκαταστημάτων!

Το Δωρεάν Webinar έχει θέμα “Οδηγώντας την Ομάδα σας προς την Επιτυχία” και σε αυτό θα παρουσιαστούν όλες τις λειτουργίες του λογισμικού My Activity και πως η χρήση του μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των αποτελεσμάτων για τις ομάδες ασφαλιστικών συμβούλων.

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 14:00 και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν!

Το Webinar θα παρουσιάσει Λεωνίδας Διαμαντόπουλος, CEO της Techins όπου θα μιλήσει αναλυτικά για τις δυνατότητες του λογισμικού My Activity και πως ήδη αξιοποιείται από ομάδες Ασφαλιστικών Συμβούλων στην Ελλάδα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://www.insurancemedialab.com/webinar-myactivity

Γνωρίστε την πρωτοποριακή εφαρμογή My activity και τις δυνατότητές της!

Το «My Activity» είναι μία πρωτοποριακή εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους Διευθυντές Ομάδων ή Υποκαταστημάτων να θέτουν στόχους για την ομάδα τους και να παρακολουθούν εύκολα και απλά την απόδοση κάθε μέλους της ομάδας.

Το «My Activity» που προσφέρεται και σε ανεξάρτητους ασφαλιστικούς συμβούλους που χρειάζονται ένα εργαλείο για την προσωπική τους οργάνωση, ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες με τελικό στόχο να γίνει το δεξί χέρι κάθε ασφαλιστή και κάθε διευθυντή ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Σεμινάριο: Μεθοδολογία Ψηφιακής Στρατηγικής για Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Τι είναι το το Insurance Media Lab;

Tο Insurance Media Lab, είναι ένα πρωτοπόρο Digital Agency για τον Ασφαλιστικό Κλάδο στην Κύπρο που προσφέρει ψηφιακές λύσεις για τους Επαγγελματίες του Ασφαλιστικού Κλάδου!

Ποια είναι η TECHINS;

Η TECHINS είναι ένας τεχνολογικός οργανισμός με επίκεντρο τον επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου που έχει σαν στόχο μέσα από καινοτόμες και φρέσκες λύσεις να συμβάλει στην τεχνολογική αναβάθμιση των επαγγελματιών του Ασφαλιστικού Κλάδου σε Ελλάδα και της Κύπρο.

Συνεργασία Insurance Media Lab και TECHINS

Οι δύο εταιρείες είχαν ανακοινώσει πρόσφατα την μεταξύ τους συνεργασία, με την εφαρμογή «My Activity», για τη διαχείριση των δραστηριοτήτων ομάδων ασφαλιστικών συμβούλων, να ήταν το πρώτο βήμα αυτής της στρατηγικής συνεργασίας.

Συντονιστείτε!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.