1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. «Tώρα Είναι η Ώρα»: Εκπαιδευτική ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE

«Tώρα Είναι η Ώρα»: Εκπαιδευτική ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE

«Tώρα Είναι η Ώρα»: Εκπαιδευτική ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, όπου η γνώση είναι ανάγκη αλλά και δύναμη, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Εκπαιδευτική Ημερίδα του Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE, την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2022, στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής. Συμμετείχαν οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Εταιρίας  καθώς και στελέχη του Διοικητικού Προσωπικού.

Με θεματικό τίτλο «Τώρα είναι η ώρα»,  η Διεύθυνση της CNP CYPRIALIFE ανάδειξε τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν την Εταιρία, το Δίκτυο και τους εργαζομένους της να ξεχωρίζουν μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Υπευθυνότητα, εγρήγορση, δυναμισμός, ενσυναίσθηση, αποφασιστικότητα, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα,  είναι οι ιδιότητες με τις οποίες,  οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και η CNP CYPRIALIFE είναι πάντα Δυνατοί Δίπλα στους πελάτες τους.

Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κα Ανδρεανή Καλλιμάχου καλωσόρισε την Dream Team της Εταιρείας, εκφράζοντας μεγάλη ικανοποίηση και θερμές ευχαριστίες στους Aσφαλιστικούς της Συμβούλους για την επαγγελματική αφοσίωση και το επίπεδο της δουλειάς τους. Αναφέρθηκε στα εξαιρετικά αποτελέσματα της CNP CYPRIALIFE, τα επιτεύγματα του ανθρώπινου δυναμικού της και στη στρατηγική που θα ακολουθήσει ώστε να επιτύχει τους επιχειρηματικούς της στόχους. Πάντα με προσήλωση στην άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της.  

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Γώγου, παρουσίασε τα μέχρι στιγμής παραγωγικά αποτελέσματα της Εταιρίας και τις προοπτικές που δημιουργούνται μέσα από αυτά. Τόνισε επίσης την ευθύνη που νιώθει η CNP CYPRIALIFE για τους πελάτες της, αλλά και για κάθε νέο Ασφαλιστικό Σύμβουλο που εντάσσεται στο δυναμικό πωλήσεων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  2 νέα σεμινάρια ζωτικής σημασίας από την Terramedia με 100% Χρηματοδότηση από την ΑνΑΔ

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια ξεχωριστή προσκεκλημένη, την Ελένη Λουκά, που είναι το πρώτο παιδί με σύνδρομο Down στην Κύπρο, που ακολούθησε πιστά και υλοποίησε τελικά το όνειρό του. Παράδειγμα προς μίμηση για τον καθένα από εμάς η Ελένη, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατάφερε με επιμονή και υπομονή να αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο ως νηπιαγωγός. Τον συντονισμό της συζήτησης που ακολούθησε, ανέλαβε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Ακολούθως η κα. Κατερίνα Μόσχου Senior Partner της Brain Up, Founder & Managing Partner της Human2Human, διαμέσου του Coaching και της Συμβουλευτικής, ανάπτυξε τη σημασία της σωστής διαχείρισης της δεξιότητας της συναισθηματικής νοημοσύνης στις μέρες μας. Αναδεικνύοντας παράλληλα τη σημασία της επικοινωνίας με τον κάθε άνθρωπο κατανοώντας τη δική του θέση και συναισθήματα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.