1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Άνοιγμα στη διαμεσολάβηση από την Hellas Direct! Νέα στρατηγική συνεργασία με...

Άνοιγμα στη διαμεσολάβηση από την Hellas Direct! Νέα στρατηγική συνεργασία με την 3P INSURANCE

Άνοιγμα στη διαμεσολάβηση από την Hellas Direct! Νέα στρατηγική συνεργασία με την 3P INSURANCE
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Επέκταση στο χώρο των παραδοσιακών δικτύων διανομής κάνει η Hellas Direct, μέσω τη στρατηγικής συνεργασίας με την πρακτορειακή εταιρεία 3P INSURANCE.

Η συνεργασία αυτή δίνει την δυνατότητα στην Hellas Direct να διανέμει τα προϊόντα της και μέσω των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, τονίζοντας, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, ότι ο ρόλος της φυσικής παρουσίας του συμβούλου σε συνδυασμό με τις καινοτόμες τεχνολογίες, αποσκοπεί στην ολιστική ικανοποίηση των ασφαλισμένων.

Υπενθυμίζεται ότι η Hellas Direct αποτελεί μια ισχυρή δύναμη στο χώρο των online και direct ασφαλίσεων σε Ελλάδα και Κύπρο και δραστηριοποιείται στους κλάδους αυτοκίνητου και κατοικίας.

Ειδικότερα, η 3P INSURANCE με επίσημη επιστολή της προς το δίκτυό της αναφέρει:

ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΗ ΝΕΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ HELLAS DIRECT

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Βιώνουμε μία νέα πραγματικότητα στον τρόπο ανάπτυξης και προώθησης των ασφαλιστικών μας εργασιών.

Η χρήση της τεχνολογίας, οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες και η οικειοποίηση του διαδικτύου από τον Έλληνα καταναλωτή, ειδικά την περίοδο της πανδημίας, σηματοδότησαν μία νέα πραγματικότητα που επιβάλλει τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις ανάλογες επενδύσεις σε κάθε ασφαλιστική εταιρεία διαμεσολάβησης.

Η 3P Insurance προσαρμόζοντας τη στρατηγική της πολιτική σε ένα phygital μοντέλο λειτουργίας, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, επέλεξε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνεργάτες και ασφαλισμένους της, συνεργαζόμενη με μία εταιρία που διαθέτει την τεχνογνωσία και έχει επενδύσει τεράστια ποσά σε in house τεχνολογία και καινοτόμα προϊόντα, την Hellas Direct.

Το πλάνο ανάπτυξης των ιδρυτών της HDΑλέξη Πανταζή και Αιμίλιου Μάρκου, καθώς και η απόφασή τους να επενδύσουν πλέον και στα παραδοσιακά φυσικά δίκτυα επιλέγοντας την συμμετοχή τους στο μετοχικό σχήμα της 3P, αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή αλλά και άλλη μία έμπρακτη απόδειξη και επιβεβαίωση στην οικογένεια της 3P, της ποιότητας και του επαγγελματισμού της διοίκησης και του δικτύου της.

Διανύουμε τη χρονική στιγμή που όλες σχεδόν οι ασφαλιστικές εταιρίες επενδύουν και ανακοινώνουν direct και OnLine ασφαλίσεις. Με χαρά λοιπόν διαπιστώνουμε, ότι η εταιρία που ξεκίνησε πρώτη και αποκλειστικά τις  υπηρεσίες  της μόνο direct, επέλεξε να τις προσφέρει πλέον και μέσω των παραδοσιακών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αποδεικνύοντας ότι ο ρόλος της φυσικής παρουσίας του συμβούλου σε συνδυασμό με τις καινοτόμες τεχνολογίες, αποτελεί την ολιστική ικανοποίηση των ασφαλισμένων.

Η 3P Ιnsurance αποτελεί ανεξάρτητη οντότητα και θα συνεχίσει να λειτουργεί με αυτονομία, τόσο στην επιχειρηματική της δραστηριότητα με συνεργασίες με διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες, όσο και στη διοίκησή της, από τους ήδη υπάρχοντες εταίρους και τον ήδη ορισθέντα καταστατικό διαχειριστή.

Τις προσεχείς ημέρες ξεκινάει ο σχεδιασμός των ψηφιακών υπηρεσιών και white label προϊόντων αποκλειστικά για το δίκτυο της 3P Insurance.

Η Εμπορική Διεύθυνση και τα στελέχη της εταιρείας είναι πάντα στη διάθεσή σας και θα σας ενημερώνουν για την εξέλιξη των εργασιών.

Η 3P Insurance θα συνεχίσει τη δεύτερη δεκαετία της να καινοτομεί με γνώμονα πάντα την ποιότητα, τη διαφάνεια και την εξυπηρέτηση των συνεργατών της.
                                                                                                
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε όλους σας ότι πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η σταθερή προσήλωση στην ιδρυτική μας φιλοσοφία:

 « Ό,τι κερδίζουμε, το μοιραζόμαστε Όλοι »

Διοίκηση 3P Insurance”

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.