1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Στην Ελλάδα ο CEO του ομίλου Allianz για «επικύρωση» του deal με την...

Στην Ελλάδα ο CEO του ομίλου Allianz για «επικύρωση» του deal με την Ευρωπαϊκή Πίστη

Στην Ελλάδα ο CEO του ομίλου Allianz για «επικύρωση» του deal με την Ευρωπαϊκή Πίστη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μια νέα εποχή ξεκινά για την Allianz Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Πίστη, οδεύοντας ολοταχώς προς τη δημιουργία μιας ενιαίας και ισχυρής ασφαλιστικής εταιρείας υπό τον γερμανικό ασφαλιστικό κολοσσό

Ο όμιλος Allianz έχει το βλέμμα του στραμμένο στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες και στην ολοκλήρωση της συγχώνευσης της Allianz Ελλάδος με την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Μάλιστα, ο CEO του ομίλου Allianz κ. Oliver Bäte, πρόκειται να επισκεφτεί τις επόμενες μέρες την χώρα μας και να παραχωρήσει στις 12 Σεπτεμβρίου μια κοινή συνέντευξη τύπου με τον κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο, CEO της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσουν από κοινού τις νέες προοπτικές ανάπτυξης που δημιουργούνται από τη συγχώνευση των Εταιριών Allianz Hellas και Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη για την Εταιρία και για το ανθρώπινο δυναμικό των εσωτερικών υπηρεσιών και των δικτύων πωλήσεων.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.