1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ανακοίνωση αποφάσεων ΕΓΣ από την Κόσμος Ασφαλιστική!

Ανακοίνωση αποφάσεων ΕΓΣ από την Κόσμος Ασφαλιστική!

Ανακοίνωση αποφάσεων ΕΓΣ από την Κόσμος Ασφαλιστική!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Κόσμος Ασφαλιστική ενημέρωσε με ανακοίνωση της τους μετόχους και το ευρύτερο επενδυτικό κοινό για τις αποφάσεις που πάρθηκαν κατα τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσής της στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 στη Λευκωσία, στις 16:00.

Στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης λήφθηκαν αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά και το σύστημα διακυβέρνησης της Εταιρείας. Συγκεκριμένα:

  1. Οικονομικές Καταστάσεις / Ετήσια Έκθεση 2022: Τα μέλη της ΕΓΣ εξέτασαν και ενέκριναν τις ελεγμένες οικονομικές εκθέσεις του 2022. Η ετήσια έκθεση είναι πλέον διαθέσιμη στο επίσημο site της εταιρείας.
  2. Επανεκλογή Μελών ΔΣ: Οι κα. Στάλω Κουμίδου και ο κ. Αντρέας Τυλλής επανεξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την αποχώρηση τους εκ περιτροπής σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας και αφού προσφέρθηκαν για επανεκλογή. Οι κκ. Μάριος Κυριάκου, Ηλίας Δημητρίου, Κυριάκος Τυλλής και Μάριος Λουκαΐδης διατηρούν το αξίωμα τους.
  3. Αμοιβή Διοικητικών Συμβούλων: Δεν υπήρξαν αλλαγές στην αμοιβή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ως εκ τούτου αυτές παραμείνουν οι ίδιες.
  4. Διορισμός Ελεγκτών: Επιβεβαιώθηκε η συνεργασία με το ελεγκτικό οίκο PricewaterhouseCoopers Limited για τον έλεγχο των λογαριασμών της εταιρείας για το τρέχον έτος, ενώ το ΔΣ έλαβε την εξουσιοδότηση για τον καθορισμό της αμοιβής τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ξεπερνούν τα €2 δις τα κέρδη της Munich Re για το πρώτο τρίμηνο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.