1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Ασφάλιση Κατοικίας την εποχή της Κλιματικής Αλλαγής! Ένα νέο αφιέρωμα...

Η Ασφάλιση Κατοικίας την εποχή της Κλιματικής Αλλαγής! Ένα νέο αφιέρωμα του CIN!

Η Ασφάλιση Κατοικίας την εποχή της Κλιματικής Αλλαγής! Ένα νέο αφιέρωμα του CIN!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην πρόκληση της Κλιματικής Αλλαγής, η ασφάλεια κατοικίας αναδεικνύεται ως μια αναγκαιότητα, περισσότερο παρά ποτέ.

Η εποχή στην οποία ζούμε φέρνει αυξημένες και απρόβλεπτες κλιματικές αναταράξεις – από ακραίες θερμοκρασίες, ξηρασίες και πλημμύρες, μέχρι ισχυρούς κυκλώνες και άλλες φυσικές καταστροφές.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ η Ασφάλιση Κατοικίας δεν είναι πολυτέλεια αλλά είδος πρώτης ανάγκης και αυτό είναι αναγκαίο να επικοινωνηθεί με κάθε τρόπο προς την κοινωνία στο σύνολό τους.

Το Cyprus Insurance News, το Νο1 μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, θα παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό, ακόμα ένα εκτενές αφιέρωμα για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές σχετικά με την ασφάλιση κατοικίας ενώ θα τονίσει εμφαντικά την ανάγκη της ασφάλισης την εποχή της κλιματικής αλλαγής.

Με το μήνυμα ότι το σπίτι της κάθε οικογένειας δεν είναι απλά τα τούβλα και το τσιμέντο, αλλά αποτελεί την καρδιά της ζωής κάθε οικογένειας!

Το αφιέρωμα στην Ασφάλιση Κατοικίας με το μήνυμα  «Η ασπίδα προστασίας σας, στην εποχή της Κλιματικής Αλλαγής!» θα είναι ένα κάλεσμα σε κάθε οικογένεια για να ενημερωθεί, να ενεργοποιηθεί και να επενδύσει στην προστασία του σπιτιού της.

Το αφιέρωμα θα έχει τις εξής 5 ενότητες:

  • Κίνδυνοι & Απειλές
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Συμβόλαια & Καλύψεις
  • Αποζημιώσεις
  • Όλα για το σπίτι

Μέσα από το αφιέρωμα, το Cyprus Insurance News δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστικές εταιρείες και διαμεσολαβητές να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους αλλά και να τονίσουν με τη σειρά τους την αναγκαιότητα της Ασφάλισης Κατοικίας!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 70070888

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.