1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Καλύτερα να έχεις Ασφάλεια Υγείας και να ΜΗΝ τη χρειαστείς, παρά...

Καλύτερα να έχεις Ασφάλεια Υγείας και να ΜΗΝ τη χρειαστείς, παρά να τη χρειαστείς και να ΜΗΝ την έχεις! (βίντεο)

Καλύτερα να έχεις Ασφάλεια Υγείας και να ΜΗΝ τη χρειαστείς, παρά να τη χρειαστείς και να ΜΗΝ την έχεις! (βίντεο)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με τη συμβουλή ότι «Καλύτερα να έχεις ασφάλεια υγείας και να μην τη χρειαστείς παρά να τη χρειαστείς και να μην την έχεις», θέλησε να προβληματίσει τους συμπολίτες μας που σκέφτονται αν είναι αναγκαία η Ασφάλιση Υγεία σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κόσμος Ασφαλιστικής κ. Κυριάκος Τυλλής!

Μιλώντας στα πλαίσια της εκπομπής του Cyprus Insurance WEBTV με θέμα «Την Ασφάλιση Υγείας την εποχή του ΓεΣΥ» ο κ. Τύλλης συμβούλευσε τους καταναλωτές να αγοράσουν ένα σχέδιο υγείας ανεξαρτήτως της ύπαρξης του ΓεΣΥ αφού όπως είπε είναι προτιμότερο να έχεις ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και να μην το χρειαστείς παρά να συμβεί κάτι απρόσμενο που θα το χρειαστείς και να μην το έχεις.

Επιπλέον, προέτρεψε τους καταναλωτές να δουν και να συγκρίνουν τα διαθέσιμα σχέδια που υπάρχουν στην αγορά έτσι ώστε να βρουν αυτό που θα ανταποκρίνεται στις δικές τους ανάγκες και χωρίς αμφιβολία να συνάψουν ένα σχέδιο υγείας όσο πιο νωρίς γίνεται. Ο λόγος είναι ότι όλα (σχεδόν) τα ασφαλιστήρια συμβόλαια δεν καλύπτουν προυπάρχουσες ασθένειες εκτός αν υπάρχει ειδική συμφωνία, οπόταν είπε αντιλαμβανόμαστε ότι όσο κάποιος καθυστερεί να αγοράσει ένα ασφαλιστήριο υγείας, στην πορεία της ζωής τους είναι πιθανών να έχει κάποιες παθήσεις που θα εξαιρεθούν εάν κάνει αργότερα ένα ασφαλιστήριο υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κόσμος Ασφαλιστική: Με θεαματική αύξηση κερδοφορίας έκλεισε το 2023

Ο κ. Τυλλής έδωσε μεταξύ άλλων αναλυτικές πληροφορίες για το σχέδιο Cyprus Choice της Κόσμος Ασφαλιστικής καθώς και την εφαρμογή που έχει αναπτύξει η εταιρεία για να κάνει τη διαχείριση απαιτήσεων και την αποζημίωση πολύ εύκολη.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο

Αναφορικά με το ΓεΣΥ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κόσμος Ασφαλιστικής, που ήταν ο Χρυσός Χορηγός στο μεγάλο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News στην Ασφάλιση Υγείας, είπε ότι ως πολίτης και ως στέλεχος της βιομηχανίας που γνωρίζει τη σημαντικότητα της ασφάλισης, θεωρεί  το ΓεΣΥ μία απαραίτητη λύση για μία σύγχρονη κοινωνία. Σίγουρα η ασφάλιση είναι δικαίωμα όλων, είπε, και αντιλαμβανόμαστε ότι η Ιδιωτική Ασφάλιση ίσως δεν είναι εύκολη υπόθεση για τον καθένα.

Υπογράμμισε όμως ότι ένα Γενικό Σύστημα Υγείας δεν μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη Ιδιωτικής Ασφάλισης αφού όλοι γνωρίζουμε τα καλά και τα κακά του ΓεΣΥ, τους περιορισμούς που έχει αλλά και τα πολλά διαδικαστικά θέματα όπως οι λίστες αναμονής.

Όπως είπε ο κ. Τυλλής η αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης δεν βρίσκεται στα 50 -60 ευρώ που θα χρειαστούν για μία επίσκεψη σε ένα γιατρό ή τα 50-100 ευρώ για φάρμακα όπου το ΓεΣΥ τα ικανοποιεί πλήρως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Το ερώτημα, κατέληξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κόσμος Ασφαλιστικής, είναι όταν πραγματικά χρειαστεί κάποιος κάτι σοβαρό και υπάρχει λίστα αναμονής ή γενικά υπάρχει  περιορισμένη δυνατότητα ή διαθεσιμότητα. Τότε ένα ιδιωτικό ασφαλιστήριο θα σου βρει λύσεις εκτός ΓεΣΥ χωρίς να έχεις την οικονομική ανησυχία για το ποιος θα πληρώσει για τα έξοδα αυτά.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Τυλλή στο πιο κάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.