1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Tony Gordon και Solomon Hicks μαζί στη σκηνή του φετινού BLIS...

Tony Gordon και Solomon Hicks μαζί στη σκηνή του φετινού BLIS Experience

Tony Gordon και Solomon Hicks μαζί στη σκηνή του φετινού BLIS Experience
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία μοναδική στιγμή αναμένεται να ζήσουν όσοι βρεθούν στο φετινό BLIS Experience που πραγματοποιηθεί από μεταξύ 23 και 25 Οκτωβρίου στο City of Dreams Mediterranean, στη Λεμεσό.

Το μεγάλο γεγονός του επερχόμενου συνεδρίου που διοργανώνει η Legacy Builders, θα είναι η ταυτόχρονη παρουσία στη σκηνή δύο θρύλων της παγκόσμια Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Ο λόγους για τους Tony Gordon και Solomon Hicks.

Ο Solomon Hicks είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hicks Global Services και είναι γνωστός στον παγκόσμιο χώρο των Ασφαλίσεων Ζωής.  Πρόκειται για ένα διεθνούς φήμης ομιλητή, προπονητή καριέρας και σύμβουλο. Με περισσότερα από 49 χρόνια στον χώρο, ο Sol όπως τον αποκαλούν, δεν δείχνει να μειώνει τους ρυθμούς του καθώς συνεχίζει να προσθέτει συναρπαστικά και εμπνευσμένα κεφάλαια στην ήδη αξιοσημείωτη ζωή του.

Όσον αφορά τον Tony Gordon, που παρακολουθήσαμε και στο πρόσφατο συνέδριο του MDRT τον περασμένο Φεβρουάριο στην Πάφο, είναι ο άνθρωπος που έχει θέσει την όλη εκδήλωση κάτω από την «προστασία» του. Ο Tony Gordon είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το 2001 έγινε ο πρώτος Πρόεδρος του MDRT εκτός Βόρειας Αμερικής – έχοντας τη μοναδική διάκριση ότι είχε διατελέσει τόσο Πρόεδρος του Top of the Table του MDRT όσο και Πρόεδρος της ένωσης ασφαλιστικών πρακτόρων του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Amber Forte ομιλήτρια στο BLIS EXPERIENCE 2024

Το φέτινό BLIS έχει τίτλο «Stronger wings – wider horizons» θέλοντας έτσι να περάσει το μήνυμα ότι η επιτυχία χρειάζεται 2 ισχυρά φτερά: ασφάλιση για σταθερότητα και συνεργασία με επαγγελματίες σε όλους τους κλάδους για τη διεύρυνση του δικτύου και της ανάπτυξης.

Με συμμετέχοντες που θα προέρχονται από τουλάχιστον 20 διαφορετικές χώρες είναι βέβαιο ότι προωθείται μια διεθνής ανταλλαγή ιδεών και πρακτικών, η οποία θα βοηθήσει όσους βρεθούν στο event να φτάσουν πιο κοντά στην επιτυχία, να εμπνευστούν και να συλλάβουν ιδέες που θα τους οδηγήσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους!

Στο BLIS συμμετέχει κάθε χρόνο μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου της χώρας μας ενώ τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρείες και άλλοι οργανισμοί της εγχώριας αγοράς είναι χορηγοί της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Μέχρι τώρα συμμετέχουν στο BLIS ως Χορηγοί η Universal Life και η SoEasy Insurance.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ: BLIS Experience Summit 2024

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.