1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Το BLIS έρχεται στην Λεμεσό και υπόσχεται ένα event που δεν...

Το BLIS έρχεται στην Λεμεσό και υπόσχεται ένα event που δεν έχουμε ξαναζήσει

Το BLIS έρχεται στην Λεμεσό και υπόσχεται ένα event που δεν έχουμε ξαναζήσει
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το BLIS (Beirut Life Insurance Seminars) μία διοργάνωση για τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου των Ασφαλίσεων ζωής πραγματοποιείται φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά κι αυτή τη φορά στην Κύπρο!

Το φετινό BLIS έχει τίτλο «Stronger wings – wider horizons» και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23 και 25 Οκτωβρίου 2024 στην Λεμεσό. Το event για το 2024 είναι πολλά υποσχόμενο με ομιλητές διεθνούς φήμης, πλούσια θεματολογία και επιρροές από αξιόλογους οργανισμούς όπως το MDRT, το GAMA και το LIFE HAPPENS ποιυ διασφαλίζουν μοναδική ποιότητα και υψηλό επίπεδο!

Με τίτλο «Stronger wings – wider horizons» το event θέλει να περάσει το μήνυμα ότι η επιτυχία χρειάζεται 2 ισχυρά φτερά: ασφάλιση για σταθερότητα και συνεργασία με επαγγελματίες σε όλους τους κλάδους για τη διεύρυνση του δικτύου και της ανάπτυξης.

Με συμμετέχοντες που θα προέρχονται από τουλάχιστον 20 διαφορετικές χώρες είναι βέβαιο ότι προωθείται μια διεθνής ανταλλαγή ιδεών και πρακτικών, η οποία θα βοηθήσει όσους βρεθούν στο event να φτάσουν πιο κοντά στην επιτυχία, να εμπνευστούν και να συλλάβουν ιδέες που θα τους οδηγήσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους!

Το BLIS είναι μία πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Legacy Builders που έχει στόχο να συμβάλει στην ευημερία του ασφαλιστικού κλάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το δυνατό δίδυμο πίσω από το BLIS

Στο BLIS συμμετέχει κάθε χρόνο μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου της χώρας μας ενώ τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρείες και άλλοι οργανισμοί της εγχώριας αγοράς είναι χορηγοί της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Το Early Bird είναι μέχρι τις 31 Μαρτίου και δίνει έκπτωση 25%. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ: BLIS Experience Summit 2024

Δείτε το φετινό βίντεο ανακοίνωσης του event:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.