1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. To insuranceforum.gr και το cyprusinsurancenews.com ενώνουν τις δυνάμεις τους

To insuranceforum.gr και το cyprusinsurancenews.com ενώνουν τις δυνάμεις τους

To insuranceforum.gr και το cyprusinsurancenews.com ενώνουν τις δυνάμεις τους
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το insuranceforum.gr και το cyprusinsurancenews.com ενώνουν τις δυνάμεις τους στον χώρο των κλαδικών μέσων ενημέρωσης για την ασφαλιστική αγορά, με έγκυρο ρεπορτάζ και ειδήσεις για τον ασφαλιστικό κλάδο σε Ελλάδα και Κύπρο!

Τα δύο κλαδικά μέσα θα συνεργαστούν στο τομέα της ενημέρωσης, μέσω της δημιουργίας και ανταλλαγής πρωτογενούς περιεχομένου για την ασφαλιστική αγορά σε Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου.

Το insuranceforum.gr θα παρουσιάζει καθημερινά ειδήσεις και ρεπορτάζ από την ασφαλιστική αγορά της Κύπρου με την υποστήριξη του cyprusinsurancenews.com και αντίστοιχα το cyprusinsurancenews.com θα ενημερώνει το αναγνωστικό του κοινό με όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα, αλλά και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις προσώπων της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation με αφορμή τη συνεργασία με το cyprusinsurancenews.com δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που από σήμερα ξεκινάμε μία ιδιαίτερης σημασίας συνεργασία με το πρώτο κλαδικό portal για την Κύπρο, το cyprusinsurancenews.com. Στόχος αυτής της κοινής προσπάθειας είναι η ουσιαστική και σε βάθος ενημέρωση των αναγνωστών μας σε Ελλάδα και Κύπρο. Αυτό αποτελεί μόνο την αρχή για μία συνεργασία στο πλαίσιο της οποίας θα ακολουθήσουν και ακόμη περισσότερες συνέργειες από τις δύο πλευρές.»

Ο κ. Παναγιώτης Σοφοκλέους δημιουργός του cyprusinsurancenews.com από πλευράς του χαιρετίζει τη νέα αυτή συνεργασία τονίζοντας ότι: «Σαν μία καινούργια ιστοσελίδα η συνεργασία με ένα καταξιωμένο κλαδικό μέσο όπως το insuranceforum.gr μας τιμά ιδιαίτερα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βασιλειάδη για αυτή.  Επιδίωξη μας η ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού σε Κύπρο και Ελλάδα, για όλα όσα συμβαίνουν στην ασφαλιστική αγορά, σε Κύπρο, Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.»

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.