1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΣΑΕΚ: Ομορφαίνει την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Λάρνακας

ΣΑΕΚ: Ομορφαίνει την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Λάρνακας

ΣΑΕΚ: Ομορφαίνει την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Λάρνακας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς χάρη στην έμπρακτη οικονομική στήριξη του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΣΑΕΚ).

Ο ασφαλιστικός κλάδος, πιστός στο ανθρωποκεντρικό ρόλο που πρεσβεύει, προχώρησε στην προσφορά επιπλέον €10.000 προς το νοσηλευτήριο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ). Η δωρεά ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια λιτής τελετής στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, παρουσία του Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Αδάμου Χατζηπαναγή.

Σχολιάζοντας την ενέργεια του Συνδέσμου ο δρ. Χατζηπαναγής ανέφερε ότι δωρεές όπως αυτές  είναι σημαντικές για την παιδιατρική φροντίδα των παιδιών καθώς έχουν θετικό αντίκτυπο στη ψυχολογία των ιδίων αλλά και των γονιών τους.

«Ο ΣΑΕΚ έχει μια διαχρονική υποστήριξη στο τμήμα μας και είναι συνεχώς δίπλα μας έτσι ώστε να μπορούμε να αναβαθμίζουμε συνέχεια τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα παιδιά μας αλλά και να κάνουμε τους γονείς να αισθάνονται πιο όμορφα αφήνοντας στην άκρη τον πόνο που συνοδεύει την νοσηλεία των παιδιών τους», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για ένα μεγαλεπήβολο έργο.

Από την πλευρά του, ο Γ.Δ του ΣΑΕΚ Ανδρέας Αθανασιάδης δήλωσε: «Eίναι με ιδιαίτερη χαρά που ο Σύνδεσμός μας συνδράμει στο έργο ανακαίνισης της Παιδιατρικής πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Με υπερηφάνεια στηρίζουμε το όραμα του ΟΚΥπΥ να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη φροντίδα των ασθενών και ειδικά των παιδιών της χώρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Με τη συνεισφορά του Συνδέσμου ο οποίος αντιπροσωπεύει σχεδόν όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες της Κύπρου έχουν τοποθετηθεί σύγχρονα είδη υγιεινής σε θαλάμους της παιδιατρικής κλινικής ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και αναβάθμιση στους κοινόχρηστους χώρους της κλινικής.

Πρόκειται για τη δεύτερη σε σειρά δωρεά του Συνδέσμου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Τον περασμένο Νοέμβριο ο Σύνδεσμος, αρωγός στις προσπάθειες της Πολιτείας, παρέδωσε 36 κλίνες οι οποίες τοποθετήθηκαν σε θαλάμους όπου ήταν αναγκαία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Ανταποκρινόμενες στις προκλήσεις της εποχής οι ασφαλιστικές εταιρείες της Κύπρου έχουν προσφέρει, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, πάνω από €100.000 για στήριξη της δημόσιας υγείας.

Η Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας λειτουργεί από το 1984. Παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη στο παιδί μέσα σε ένα περιβάλλον φιλικό, φιλόξενο και ασφαλές, που αφουγκράζεται με αγάπη τις ανάγκες των παιδιών αλλά και ολόκληρης της οικογένειας.

Πηγή: inbusinessnews

Photo: omegalive

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.