1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αποκλειστική Συνεργασία Αβραάμ Πεκρη και Huminance με την Universal Life

Αποκλειστική Συνεργασία Αβραάμ Πεκρη και Huminance με την Universal Life

Αποκλειστική Συνεργασία Αβραάμ Πεκρη και Huminance με την Universal Life
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την αποκλειστική του συνεργασία με την Universal Life ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της νεοιδρυθείσας Huminance Insurance, Αβραάμ Πεκρής.

Μέσα από την ανάρτηση του ο κ. Πεκρής, που αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στο Υποκατάστημα Αγ. Ομολογητών, εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνια του για τη συνεργασία με έναν από τους πλέον καταξιωμένους και πιο ιστορικούς οργανισμούς στον ασφαλιστικό τομέα του τόπου μας.

Η Universal Life κοινοποιώντας την ανάρτηση του κ. Πεκρή, τον καλωσόρισε στο δίκτυο πωλήσεων της Universal Life και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση από την Huminance Insurance που γνωστοποιούσε την αποκλειστική συνεργασία της με την Universal Life.

«Στη Huminance, πιστεύουμε ότι ο πελάτης είναι πάντα στο επίκεντρο. Η συνεργασία μας με την UNIVERSAL LIFE ενισχύει αυτή τη φιλοσοφία, προσφέροντας σας προηγμένες και προσαρμοσμένες ασφαλιστικές καλύψεις και λύσεις.

Μαζί, δημιουργούμε ένα μέλλον γεμάτο ασφάλεια και σιγουριά για εσάς και τις οικογένειες σας» τόνιζε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.