1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Τα 13,9 δις έφτασε το 2021 η Ταξιδιωτική Ασφάλιση σε παγκόσμιο...

Τα 13,9 δις έφτασε το 2021 η Ταξιδιωτική Ασφάλιση σε παγκόσμιο επίπεδο – Θα τριπλασιαστεί τα επόμενα 5 χρόνια!

Τα 13,9 δις έφτασε το 2021 η Ταξιδιωτική Ασφάλιση σε παγκόσμιο επίπεδο – Θα τριπλασιαστεί τα επόμενα 5 χρόνια!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την ραγδαία ανάπτυξη που θα γνωρίσει η ταξιδιωτική ασφάλιση τα επόμενα 5 χρόνια καταδεικνύει πρόσφατη έρευνα της εταιρείας ερευνών Research And Markets.

Η έρευνα με τίτλο « Travel Insurance Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027 » καταγράφει τις παγκόσμιες τάσεις γύρω από τον κλάδο της ταξιδιωτικής ασφάλισης και παρέχει μία ολοκληρωμένη ανάλυση  για τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους κλάδου ενώ προβλέπει την πορεία του συγκεκριμένου τομέα τα επόμενα χρόνια.

Η έρευνα προσδιορίζει επίσης τις βασικές περιφερειακές αγορές και τη διάσπαση της αγοράς με βάση τον τύπο ασφάλισης, την κάλυψη, το κανάλι διανομής και τον τελικό χρήστη, μεταξύ άλλων παραγόντων.

Το 2021, η παγκόσμια αγορά ταξιδιωτικής ασφάλισης έφτασε σε αξία τα 13.9 δισεκατομμύρια δολάρια, αριθμός που η εταιρεία αναμένει να αυξηθεί περισσότερο από δύο φορές έως το 2027 φτάνοντας τα 31.3 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο οίκος Research And Markets  προβλέπει ετήσιο σύνθετο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) στο 14.5%, από το 2021 έως το 2027. Η έκθεση καταδεικνύει τη νόσο COVID-19 ως σημαντικό παράγοντα της αγοράς και αναλύει τον αντίκτυπό της στην ταξιδιωτική ασφάλιση.

Ενώ η ταξιδιωτική ασφάλιση καλύπτει γενικά τον τυχαίο θάνατο, την επείγουσα ιατρική περίθαλψη, το κόστος απώλειας ή κλοπής αντικειμένων και την ακύρωση και διακοπή ταξιδιού από την ημέρα του ταξιδιού έως ότου ο ασφαλισμένος φτάσει πίσω στην πατρίδα του, αρκετές εταιρείες προσφέρουν τώρα εξατομικευμένες επιλογές ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία και τις ανάγκες των πελατών τους. Ορισμένοι παρέχουν επίσης ταξιδιωτική ασφάλιση που περιλαμβάνει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης με 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όπως η αντικατάσταση χαμένων διαβατηρίων, η αλλαγή κράτησης μιας ακυρωμένης πτήσης ή η παροχή βοήθειας μέσω μετρητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αυτοί είναι οι λόγοι που μας αποσπούν την προσοχή στην οδήγηση!

Η έκθεση αποτυπώνει μια σημαντική ανάπτυξη στον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο τα τελευταία χρόνια, η οποία αποδίδεται στη διόγκωση του διαθέσιμου εισοδήματος, στην άμεση διαθεσιμότητα των online ταξιδιωτικών κρατήσεων και στην επικράτηση των επαγγελματικών ταξιδιών και των μειωμένων οργανωμένων διακοπών. Πολλές κυβερνήσεις έχουν καταστήσει υποχρεωτικά τα έγγραφα ταξιδιωτικής ασφάλισης κατά την υποβολή αίτησης για βίζα, συμβάλλοντας περαιτέρω στην ανάπτυξη της αγοράς. Η ενσωμάτωση ψηφιακών εργαλείων όπως η διεπαφή προγράμματος εφαρμογών (API), η τεχνητή νοημοσύνη, η ανάλυση δεδομένων και το παγκόσμιο σύστημα θέσης (GPS) βελτιώνουν επίσης τα συστήματα διανομής, παρέχουν καλύτερη εμπειρία πελατών και επιταχύνουν την ανάπτυξη.

Η έκθεση προσδιορίζει επίσης τους πρωταγωνιστές του κλάδου. Μεταξύ αυτών είναι η Allianz SE, η American Express, η AXA SA, η Berkshire Hathaway Specialty Insurance και ο Όμιλος Generali.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.