1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Συνεργασία Ideal Insurance με τον Δρ. Χρήστο Γεωργίου με θέμα τη...

Συνεργασία Ideal Insurance με τον Δρ. Χρήστο Γεωργίου με θέμα τη διαδοχή οικογενειακών επιχειρήσεων

Συνεργασία Ideal Insurance με τον Δρ. Χρήστο Γεωργίου με θέμα τη διαδοχή οικογενειακών επιχειρήσεων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ideal Insurance εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την 4 ΔΕΛΤΑ FAMILY BUSINESS ADVISORS (www.4delta.gr) και τον Δρα Χρήστο Γεωργίου.

Η διάγνωση ασφαλίσιμων κινδύνων που πιθανόν δεν έχετε φανταστεί, συνδυάζεται πλέον με συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη σωστή διαδοχή, εξασφαλίζοντας έτσι τη συνέχεια και την ανάπτυξη της οικογενειακής σας επιχείρησης. Ο Πάνος Τσιολής, είναι επίλεκτος ασφαλιστικός & χρηματοοικονομικός σύμβουλος, με 15χρόνη εμπειρία και εξειδίκευση. 

Η Ideal Insurance, με μια σημαντική ΠΡΟΣΦΟΡΑ προς τις οικογενειακές επιχειρήσεις – πελάτες της τους δίνει τη δυνατότητα να λάβουν μια ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ για τη διαδοχή στην οικογενειακή τους επιχείρηση, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, σε συνδυασμό με ασφαλιστική μελέτη.

Με τον τρόπο αυτό μπορούν να διαπιστώσουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση, τους κινδύνους για την εξασφάλιση της συνέχειας και της ανάπτυξης της οικογενειακής τους επιχείρησης.

Ο Δρ. Χρήστος Γεωργίου, είναι σύμβουλος οικογενειακών επιχειρήσεων, εξειδικευμένος στην υποβοήθηση και τη συμβουλευτική για την υλοποίηση μιας ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ. Έχει συγγράψει τα ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ βιβλία – πρακτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα, που αφορούν στη διαδοχή σε μια οικογενειακή επιχείρηση. 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.