1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ειδήσεις που «φωνάζουν» για την αναγκαιότητα της ασφάλισης

Ειδήσεις που «φωνάζουν» για την αναγκαιότητα της ασφάλισης

Ειδήσεις που «φωνάζουν» για την αναγκαιότητα της ασφάλισης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Είναι γεγονός ότι μία σημαντική ίσως μερίδα του καταναλωτικού κοινού, αγνοεί ή υποτιμά την ανάγκη για ασφάλιση. Πολλοί συμπολίτες μας δεν λαμβάνουν όσο σοβαρά θα έπρεπε την εξασφάλιση της περιουσίας τους, της υγείας τους και της ζωής τους. Πολλές φορές μάλιστα, όταν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι τονίζουν τους κινδύνους που μας περιβάλουν, πολλοί το μεταφράζουν απλά σαν προσπάθεια να πουλήσουν.

Μία ματιά όμως στους τίτλους ειδήσεων των τελευταίων 24 και κάτι ωρών, μπορεί να επιβεβαιώσει ότι οι απειλές που μας περιβάλουν είναι υπαρκτές και έστω και αν η ασφάλιση δεν μπορεί να τις αποτρέψει, τις περισσότερες φορές, μπορεί να μας εξασφαλίσει τουλάχιστο την οικονομική μας σταθερότητα.

Για του λόγου το αληθές μπορείτε πιο κάτω να δείτε τίτλους ειδήσεων στον ηλεκτρονικό τύπο, που πιθανόν να προκαλούσαν ζημιές που θα καλύπτονταν από κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Όσο τραγικές και να είναι κάποιες ειδήσεις, ένας ολοκληρωμένος ασφαλιστικός σχεδιασμός θα έκανε την επόμενη μέρα, για τα θύματα ή τις οικογένειες τους, λίγο πιο αισιόδοξα αφού θα αφαιρούσαν το οικονομικό βάρος.

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα αυτοκίνητο 26χρονης στη Λεμεσό

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 03:27 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας MAZDA MX5, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στη Μέσα Γειτονιά της Επαρχίας Λεμεσού.

Πυρκαγιά ξέσπασε από άσκηση σε πεδίο βολής

Πενήντα εκτάρια γης, από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση κάηκαν χθες στο Καλό Χωριό, από πυρκαγιά που ξέσπασε στο πεδίο βολής Καλού Χωριού η ώρα 13:50.

Αναστάτωση χθες βράδυ στη Λεμεσό από ρίψη πυροβολισμών εναντίον σπιτιού

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία γύρω στις 11:00 χθες βράδυ στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών εναντίον σπιτιού.

Δαχτυλίδια και καδένα «ξεσκέπασαν» διαρρήξεις και κλοπές-Χειροπέδες σε 32χρονο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, άντρας ηλικίας 32 ετών από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Νεκρός σε εργατικό ατύχημα 64χρονος – Έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων

Σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Σωτήρης Αντωνίου, 64 ετών. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνώνται από την Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή πλησίον του κρατικού δάσους Σωτήρα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, σε περιοχή πλησίον του κρατικού δάσους Σωτήρας.

Τροχαίο στον αυτ/δρομο: Τρία άτομα στο νοσοκομείο, ένας σοβαρά

Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και ένα ελαφρά σε ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας.

Ληστεία σε περίπτερο στη Λευκωσία-Απείλησαν υπάλληλο με μαχαίρι και σκεπάρνι

Σύμφωνα με την αστυνομία τρία πρόσωπα εισήλθαν σε περίπτερο στη Λευκωσία και αφού απείλησαν την υπάλληλο με μαχαίρι και σκεπάρνι απέσπασαν το ποσό των 900 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Πετροπόλεμος έξω από το Αρένα: Στο Νοσοκομείο αστυνομικός

Επεισόδια σημειώθηκαν στον χθεσινοβραδινό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της ΑΕΚ και της Νέας Σαλαμίνας έξω από την ΑΕΚ Αρένα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού και τη σύλληψη ενός οπαδού.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.